LifeStyle

Invatam Engleza prin muzica, pictura si dans

Hai si tu la o lectie gratuita!

De ce metoda noastra este un succes:

Învățarea în grupuri mici. Cursurile Helen Doron English sunt predate în grupuri mici de câte 4-8 copii. Această modalitate de studiu e optimă atât pentru copii cât şi pentru profesor. Pe de o parte, copiii se bucură de avantajul de a interacționa în grup, spre deosebire de meditațiile private în care sunt singuri. Pe de altă parte, grupurile mici permit o atenție individualizată a profesorului și multă practică a limbii engleze. Cercetările au arătat că învățarea în grupuri mici aduce rezultate mai bune decât meditațiile individuale.

Facem învățarea distractivă. Metoda Helen Doron ia în considerare stilurile diferite de a învăța ale copiilor și se folosește de jocuri, mișcare, muzică și multă distracție pentru a folosi la maximum nevoia naturală a copiilor de a învăța și abilitatea de a asimila limbile străine.

Profesori dedicati

Helen Doron English este foarte mândră de profesorii săi profesioniști și dedicați. Toți profesorii Helen Doron parcurg un program de pregătire riguros în care învață metodologia în detaliu și sunt pregătiți să lucreze cu materialele Helen Doron. Am descoperit că odată absolvit cursul, profesorii noștri devin foarte încrezători în metodă și foarte devotați pentru a se asigura că fiecare copil beneficiază din plin de lecțiile noastre. Entuziasmul lor este molipsitor, iar copiii de abia așteaptă să înceapă următoarea lecție.

Cele mai bune programe din domeniu

Toate programele Helen Doron English – de la Toddler’s Best Start pentru bebeluși până la Teen English pentru adolescenți cu vârsta de până la 19 ani – sunt dezvoltate intern sub atenta observație a lui Helen Doron însăși. Echipele de dezvoltare sunt formate din experți în lingvistică, în engleza ca limbă străină și în dezvoltarea copilului. Toate poveștile, cântecele și animațiile sunt compuse și produse special pentru Helen Doron English pentru a corespunde cu un vocabular potrivit pentru fiecare curs. De asemenea, toate activitățile și jocurile sunt create pentru a oferi elevilor o experiență provocatoare și distractivă, care facilitează reținerea vocabularului.

Cele patru principii ale metodei Helen Doron English

Ascultarea repetată.  O componentă centrală a metodei Helen Doron English este ascultarea în fundal, acasă, a materialelor audio, de 2 ori câte 15-25 de minute în fiecare zi. Această componentă asigură o expunere suficientă la limba engleză, expunere care este extrem de importantă la vârste fragede.

CD-urile cu cântece originale și povești compuse special pentru Helen Doron English fac parte din seturile de materiale ale elevilor

Încurajare repetată. Când copilul a rostit primul cuvânt, v-ați arătat încântarea. Această reacție pozitivă l-a încurajat să continue să spună acel cuvânt și să rostească și altele. Cu ajutorul metodei Helen Doron English, copiii învață în același mod în care au învățat limba maternă – cu multă încurajare repetată. Profesorii Helen Doron oferă această încurajare repetată în clasă.

Helen Doron – Lider mondial în industria predării limbii engleze ca a doua limbă

Acum 30 de ani, lingvista și pedagoga Helen Doron a revoluționat predarea limbii engleze ca limbă străină pentru copii, prin dezvoltarea unei metode care imită modul în care bebelușii învață limba maternă. În prezent Helen Doron English este o rețea internațională de franciză, prezentă în peste 30 de țări.

Aproape două milioane de copii vorbesc engleza astăzi datorită lui Helen Doron.

Cum a început totul

Totul a început cu o lecție de vioară. Acum aproape 30 de ani, lingvista britanică Helen Doron a înscris-o pe fiica sa de 4 ani la o lecție de vioară susținută de un instructor care preda prin metoda Suzuki. Ea a fost impresionată de metodă și de succesul acesteia și a fost inspirată de principiile metodei Suzuki în dezvoltarea propriei metode de predare a limbii engleze copiilor mici.

Va asteptam pe toti cei interesati sa ne contactati pe email bucuresti4@helendoron.ro, prin formularul de inscriere de pe www.englezapentrucopiibucuresti.ro sau la telefon 0723501280 pentru a va programa la o lectie DEMONSTRATIVA GRATUITA!!!

Adresa noastra este: str. C.C.ARION NR. 18A, APR. 5, SECTOR 1, BUCURESTI – zona GARA DE NORD

Related posts

De câtă capacitate de stocare ai nevoie într-un SSD?

Adina Meyers

A apărut Casa Mea ediţia de septembrie 2016

Adina Meyers

Gymboland, tărâmul magic al copilăriei fără de sfârşit

Adina Meyers