LifeStyle

Intre ochi si infinit

Marti, 11 mai 2010, ora 19, la Libraria Carturesti din str. Arthur Verona nr. 13, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie astronomica “Intre ochi si infinit”, de Cristina Tinta si Alex Conu. Expozitia va fi deschisa in perioada 5-14 mai 2010 si este organizata de DanaArtGallery.

Expozitia cuprinde fotografii din domenii variate ale astrofotografiei, de la nebuloase, comete, meteori, eclipse la galaxii, Luna sau peisaje nocturne. Prin aceasta expozitie, artistii si-au propus sa atraga atentia asupra faptului ca deasupra noastra se afla o lume aparte, accesibila oricaruia dintre noi, cu conditia sa fie dispus sa o cunoasca.

Alex Conu si Cristina Tinta au lansat acum mai bine de doi ani www.skyphotographers.com, la vremea aceea primul site romanesc de fotografie astronomica.

Alex si Cristina abordeaza toate domeniile astrofotografiei, de la fotografia astronomica artistica pana la cea stiintifica.

Alex Conu s-a nascut in 1983 si este coordonatorul Comisiei Foto a Societatii Astronomice Romane de Meteori (SARM) si membru in juriul Concursului National

de Astrofotografie ASTROFOTO. Fotografiile lui Alex au fost publicate in mai multe reviste romanesti si internationale. De asemenea, a obtinut mai multe premii in astrofotografie, atat in Romania cat si peste hotare. In viata de toate zilele, Alex este fotograf freelancer specializat pe fotografia de moda. Site-ul lui personal poate fi gasit la adresa www.conu.ro

Cristina Tinta s-a nascut in 1984, si este membru in Societatea Astronomica Romana de Meteori (SARM). Fotografia astronomica a abordat-o in urma cu cativa ani si a reusit sa castige cateva premii, atat in tara cat si in strainatate. Este prima persoana din Romania care a reusit fotografierea evolutiei eclipselor de Soare folosind tehnica expunerii multiple pe acelasi cadru de film. In viata de zi cu zi, Cristina este consultant in infiintari firme pe langa un birou de avocatura.

Related posts

Care sunt tipurile de paturi în hoteluri?

Adina Meyers

Karpatia Horse Trials, editia a II-a: reintoarcerea pe Domeniul Cantacuzino Floresti

Adina Meyers

Workshopuri creative in cadrul Atelier Irina Neacsu

Adina Meyers