LifeStyle

(P) Îngrijire corectă și eficientă cu Macadamia și Rosa Mosqueta

Temperaturile scăzute, vântul puternic și toate celelalte efecte ale sezonului rece se resimt pe ten, acesta devenind mai uscat, mai aspru și tern. Dacă nu este îngrijită corespunzător, pielea uscată va îmbătrâni prematur și va fi premisa ridurilor, care se formează și în lipsa hidratării.

Laboratoarele VivaNatura lansează o formulă  de ultimă generație: Crema 24 h antirid superlifting pentru ten uscat cu Macadamia și Rosa Mosqueta. Aceasta ajută la reducerea ridurilor fine, redă pielii fermitatea și elasticitatea, ajută la uniformizarea texturii și aspectului tenului.

Cu o rețetă elaborată, componenetele cremei amplifică pătrunderea în piele a ingredientelor active, măresc hidratarea și elasticitatea pielii și ajută la obținerea unui aspect neted, tânăr și sănătos.

extractul de  acmelia – crește fermitatea pielii și reduce apariția ridurilor
hialuronatul de sodiu – efect lifting, mărește finețea pielii
vitaminele C, E și extractul incolor de turmeric – antioxidanți naturali
uleiurile naturale – proprietăți nutritive, refac pielea uscată, deshidratată și matură
uleiul de rosa mosqueta – eficient pentru îmbunătăţirea elasticității tenului, prevenirea ridurilor, renumit pentru atenuarea cicatricilor.

Crema se aplică prin tamponare ușoară, nu prin frecare sau întindere, pe ridurile de expresie – cum ar fi cele din jurul ochilor, dintre sprâncene, de pe frunte, din jurul gurii și de pe gât. Aplicați întotdeauna produsul pe pielea curată, înainte de folosirea cremelor emoliente. Crema antirid se folosește zilnic, dimineața sau seara.

Preț: 37 lei.

Produsele VivaNatura pot fi găsite în magazinele naturiste, farmacii, rețeaua DM, precum și pe www.vivanatura.ro

Related posts

Care este cel mai bun salon pentru vopsit si decolorat din Bucuresti

Adina Meyers

Pătuțul potrivit pentru camera copilului, de la Nichiduță

Adina Meyers

Home-staging-ul, tehnica de vânzare a apartamentelor de lux. Pregătirea și amenajarea proprietății

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe