Home

Lac pentru lemn exterior – Cum poti asigura calitatea suprafetelor din lemn cat mai mult timp posibil?

Lemnul, dupa cum bine stim, reprezinta unul dintre materialele care prin naturaletea lui ofera o frumusete oricarui ansamblu in care este ales, fiind un material usor de modificat si intretinut, insa este destul de pretentios si necesita o atentie deosebita, mai ales daca face parte din elementele expuse la exterior.

Solutiile cu care se va intretine si se va pastra lemnul sunt de tip lac pentru lemn exterior care are in compozitia sa substante (non-toxice!) care raspund contactului cu diferite fenomene meteorologice sau alte influente.

Echipa profesionistilor ColorMagic.ro propun utilizarea produselor producatorului Sikkens

Descopera o gama de produse premium in diferite sortimente, pentru rezistenta excelenta si care contribuie eficient la aspectul estetic al rezultatului.

Aceste produse sunt caracterizate de faptul ca nu necesita aplicari repetate si straturi groase, cu capacitatea de a elimina mizeria care intervine in compozitie.

Cand vorbim despre lemnul elementelor de exterior, tratementele speciale nu sunt alese numai pentru a oferi un aspect nou si placut ci si o noua protectie impotriva ploilor, zapezii si razelor puternice ale soarelui.

Lemn tanar tot anul!

Actiunea lacului aplicat asupra suprafetelor lemnoase imbraca elementele intr-o pelicula de protectie adecvata oricarui anotimp si care rezista la diverse substante chimice cu care au contact.

Aceasta peliculaeste diferita de ceea ce ofera vopseaua destinata lemnului, stratul delicat dar puternic pastreaza aspectul lemnos al elementelor intr-un mod lucios si innoit.

Chiar daca lemnul este placut si in prezenta lui mai invechita, pe alocuri, neavand nevoie de prea multe modificari, sentimentul pe care ni-l reda mobilierul ingrijit merita toata investitia.

Numai simpla aplicare a unui lac de calitata schimba aspectul “tabloului” lemnos, avand posibilitatea de a alege dupa preferinte intre lacuri de tip: mat, satinat, semi-lucios si lucios.

In functie de dorinta de a pastra cat mai natural aspectul lemnului sau de a se observa aplicarea lacului, vom alege intre tipurile enumerate, potrivirea fiind influentata si de tipul lemnului vizat si de stilul in care se regaseste.

Cum se aplica lacul si ce trebuie sa stii pentru a realiza performanta acestuia?

Producatorii de lacuri ofera indicatii de utilizare si conditii pentru a avea parte de rezultatele dorit, pentru a utiliza ca un profesionist produsul, chiar daca experienta este aceea a unui amator.

Pentru aplicare se poate utiliza vaporizatorul, ca in cazul vopselei auto, trafaletul mic sau pensula, in functie de suprafata si de intentia de a accesa si cele mai inaccesibile zone.

In momentul aplicarii se va evita praful si mizeria intrucat procesul de uscare si imaginea rezultata nu va fi cea mai buna, lacul acoperind si aceste elemente.

De asemenea, temperatura indicata de producator trebuie respectata pentru a favoriza intregul proces de uscare, cantitatea de lac utilizata si straturile aplicate fiind alese in functie de puterea de acoperire a produsului.

Lacul Sikkens – Cavalerul protector al lemnului de la exterior

Lemnul este materialul practic al confectionarii eficiente de catre amatori, dar mai ales de catre profesionisti, indiferent daca luam in calcul o terasa, un leagan sau orice alt element prezent la exterior.

Obligatoriu, lemnul se va trata corespunzator, e doar o etapa simpla care trebuie efectuata regulat pentru a avea parte de aceeasi senzatie ca in prima zi in care au devenit o noutate in gradina noastra.

Compania Color Magic, prin gama bogata de produse de lac pentru lemn exterior, raspunde oricarei cerinte in ceea ce priveste protectia si conservarea elementelor de natura lemnoasa, oferind solutii la cele mai bune preturi si asistenta specializata.

Mai multe informatii despre produse si despre modul de utilizare veti obtine accesand magazinul online de prezentare www.colormagic.ro sau prin contact telefonic direct la numarul de telefon:

0724 336 280

Related posts

Cel mai mare parc de distracții din Moldova: carusel montan, tubbing, teleski -FOTO& VIDEO

Adina Meyers

Disney amână producția filmelor „Avatar”, „Mulan” și „Star Wars”, din cauza pandemiei

Adina Meyers

7 articole care ți-ar transforma dormitorul într-un spațiu de vis

Adina Meyers