Calatorii LifeStyle

În ce condiții se va putea face plajă pe prosop

Patronii care administrează plaje nu pot acoperi tot nisipul cu şezlonguri. Ei sunt nevoiți să folosească pentru şezlonguri şi umbreluţe maxim 70% din suprafaţa sectorului de plajă.

Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă îi obligă pe aceştia să folosească pentru şezlonguri şi umbreluţe maxim 70% din suprafaţa sectorului de plajă.

Diferenţa trebuie să fie nisip, ca să simţi că mergi la plajă. Pe plaja neamenajată se poate merge fără restricţii, însă trebuie respectate regulile de distanţare fizică.

În ceea ce privește porțiunea de plajă cu șezlonguri, accesul se face cu asigurarea de șezlonguri pentru fiecare persoană și cu asigurarea distanței de cel puțin 2 metri între șezlongurile folosite de persoane din familii diferite.

Începând de miercuri, a fost prelungită cu 30 de zile starea de alertă.

Related posts

Bun venit, copilărie!

Adina Meyers

Customer service imbunatatit si comenzi online, noua strategie de dezvoltare a Brico Depot Romania

Adina Meyers

Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out. Artistul anunță data celui de-al doilea concert ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe