Amenajare bucatarie Practic

Imbinarea livingului cu bucataria

Un cuplu de tineri casatoriti doreste sa isi amenajeze apartamentul nou cumparat intr-un stil modern, dar functional. Deoarece spatiul de care dispun cei doi este foarte limitat, au nevoie de citeva solutii cit mai compacte, pentru ca livingul sa dea impresia de spatialitate. In cadrul unui proiect s-a propus imbinarea livingului cu bucataria, solutie care le ofera avantajul transformarii spatiului destinat initial bucatariei in dormitor pentru copil. Alegerea acestei solutii, care are insa si o serie de dezavantaje, a fost facilitate de faptul ca cei doi tineri folosesc rareori bucataria pentru gatit. S-a apelat la un stil cit mai aerisit, care sa dea senzatia de spatiu, atit de cautat in apartamentele mici. Suprafata amplu vitrata, pozitionarea surselor de lumina si linia cromatica adoptata contribuie la crearea unui living relaxant.
Costul final al proiectului este de 1250 euro iar costul elementelor constitutive (mobilier – canapea si fotolii, masa centrala living, scaune bucatarie -, mobilier fix din gips carton, perdele si draperii, calorifer decorativ vertical, tapet, corpuri de iluminat si aparat de aer conditionat) 12.700 euro.
Proiect: EZZO DESIGN

Related posts

Pas cu pas: cum să construiești un foișor

Adina Meyers

Idei de amenajare a bucătăriei

Adina Meyers

Reguli NOI în mall-uri! Timp redus la cabina de probă și interzicerea testării produselor cosmetice

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe