LifeStyle

Chic Ville lanseaza colectia de Craciun, cu aproximativ 1.000 de tipuri de produse

Descoperiti acum oferta Chic Ville de Back Friday: http://bit.ly/1uNFUd5

Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, lanseaza colectia de Craciun ce cuprinde atât decoratiuni fancy, glamour, cât şi piese clasice, vintage sau rustice. De asemenea, specialiştii Chic Ville propun câteva stiluri de amenajare speciale pentru perioada Sarbatorilor.

„Ne-am pregatit cu aproximativ 1.000 de tipuri de decoratiuni pentru Craciun, menite sa asigure caldura de sarbatoare in toate interioarele iubitoare de Chic. Tipul acestora difera, pentru ca şi aşteptarile clientilor difera. De aceea, in magazinele Chic Ville din Bucureşti şi Cluj-Napoca, dar şi pe shop-ul online www.chicville.ro, vor fi disponibile atât produse fancy, glamour, cât şi modele clasice, vintage sau rustice”, a declarat Marius Serbanescu, Director de Achizitii al Chic Ville.

Clientii vor gasi decoruri deosebite, potrivite pentru orice gust in materie de forme, materiale şi culori. Astfel, pot fi globuri clasice din sticla insa cu forme deosebite, precum turta dulce, caleaşca sau chiar pauni. De asemenea, clientii pot alege dintr-o multitudine de produse din metal cu finisaje deosebite, material textil, lemn, sau o combinatie a acestora, crengute cu conuri sau boabe, etc. In plus, un element foarte utilizat in decoratiunile de Craciun sunt inimioarele şi ceramica in forma de dulciuri, precum fursecuri sau brioşe.

„Din totalul produselor din colectia de Craciun disponibile in magazinele Chic Ville, 20% sunt speciale pentru brad, 40% sunt destinate amenajarii mesei de Craciun, iar restul sunt decoratiuni diverse, precum statuete, sfeşnice sau lumânari, toate cu un aer de sarbatoare”, a adaugat Marius Serbanescu.

Stiluri de amenajare speciale pentru Craciun

Decoratiunile au in aceasta perioada scopul de a inspira Craciunul in tot spatiul din locuinta, iar Chic Ville vine in intâmpinarea clientilor cu recomandari pentru diferite zone ale casei, de la bucatarie, living & dining, pâna la masa, brad şi idei de cadouri.

„Craciunul este cea mai vesela sarbatoare, in care oamenii sunt dispuşi sa-şi amenajeze locuinta pentru a transmite un sentiment optimist. Noi le recomandam sa aiba in vedere şi selectarea unor decoratiuni pentru aranjarea mesei de Craciun, acesta fiind locul principal in noaptea de Ajun. Pentru living şi zonele de acces recomandam fetele de perna, naproanele, fetele de masa, coronitele şi ghirlandele, sfeşnice, lumânari şi vesela cu motive de Craciun. In functie de culoare şi tipul acestora, se poate opta pentru decoratiuni pretentioase, pe aramiu şi auriu, rustice (inspirate din natura – verdele inchis al padurii, lemn, conuri de brad sau cerbi), şi chiar vintage, fiind in voga decoratiunile patinate, cu imprimeuri de iarna, precum sanii sau skiuri”, a mentionat Directorul de Achizitii al Chic Ville.

In ceea ce priveşte masa de Craciun, aceasta trebuie sa aiba elemente de decor care sa inspire atmosfera de Sarbatori. Astfel, fetele de masa, naproanele, şervetelele cu motiv de Craciun, precum şi inelele pentru acestea, vesela, suportii de sare şi piper, sfeşnicele şi coronitele nu ar trebui sa lipseasca de pe masa. Se poate opta şi pentru o fata de masa clasica, ce se poate utiliza la diferite ocazii, necesara fiind, in acest caz, suplimentarea decorurilor. De asemenea, pot fi puse cu succes accesorii de brad in dreptul fiecarei farfurii, sau chiar pe farfurie, cu rol decorativ. Insa este important de retinut ca acestea trebuie sa se asorteze cu celelalte decoruri de pe masa.

O alta etapa importanta in decorarea de Craciun este impodobirea bradului, iar in acest sens trebuie decis un anume stil pentru decoratiuni: metal, sticla sau elemente naturale precum lemnul sau textilele?

Ornarea propriu-zisa trebuie sa fie o alternare intre ghirlande şi decoratiuni, indiferent de stilul ales. Deşi se observa o preferinta pentru decoratiuni mici, cele mai mari, intr-un brad des, arata deosebit de frumos şi primitor. Nu in ultimul rând, o conditie importanta pentru acest aranjament este ca şi cadourile de sub brad sa fie in numar mare.

„Acestea sunt doar câteva idei pe care clientii le pot alege pentru decoratiunile de Craciun. Desigur, aceştia pot fi şi mai indrazneti şi pot opta pentru decoruri „traditionale”, in culorile verde, roşu, pe tematicile cunoscute: reni, moşi sau craciunite”, a incheiat Marius Serbanescu.

 

Articole similare

Puterea săpunului și a dezinfectanților pentru igienizarea mâinilor

Adina Meyers

Când oferi cu inima, de fapt primești

Adina Meyers

Refresh your life alaturi de Vitamin Well si Zlatan Ibrahimovic

Adina Meyers