Daca locuiesti intr-un apartament mic de bloc, sigur te confrunti cu problema lipsei de spatiu chiar si in living, care este considerat cea mai mare dintre incaperi. Pentru a obtine mai mult spatiu, il poti extinde sau te poti folosi de cateva trucuri prin care sa creezi impresia de spatialitate.

Modificari de structura

Un living mic poate fi extins prin demolarea totala sau partiala a unora dintre pereti, cu conditia ca acestia sa nu faca parte din structura de rezistenta a locuintei. De exemplu, se poate renunta la peretele care separa livingul de bucatarie sau cel care il separa de hol.

Integrarea balconului in living

Daca nu ai suficient spatiu in living pentru amplasarea unei mese de dining, poti rezolva problema astfel: integreaza balconul in zona de zi si transforma-l in zona de dining.

Mobilier minimalist

Chiar daca iti place stilul clasic si mobilierul din lemn masiv, intr-un living foarte mic este mult mai indicat sa optezi pentru corpuri de mobilier in stil minimalist, realizate din PAL sau MDF.

Culori deschise

Culorile au un aport considerabil in crearea impresiei de spatialitate. Daca livingul tau are o suprafata redusa, vopseste peretii in culori pale (crem, bej, vernil).

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Regăsit, recuperat, recreat, marca Anda Roman

Adina Meyers

Cum să depanați un întrerupător de lumină defect în siguranță

Adina Meyers

Amenajare sofisticată a unei case de familie

Adina Meyers