LifeStyle

Delta Studio sustine asociatia Salvati Dunarea si Delta

Delta Studio sustine Salvati Dunarea si Delta in efortul de a dota scolile cu materiale didactice. Peste 900 de copii din Delta Dunarii au primit rechizite si materiale scolare cu ocazia Sarbatorilor Pascale, actiune care a beneficiat de sprijinul si suportul companiei Delta Studio. Echipa Salvati Delta a distribuit cadourile in localitatile Maliuc, Gorgova, Partizani, Crisan, Mila 23, Caraorman si Letea.

Lipsa interventiei la nivelul biosferei, cat si la cel al infrastructurii din partea oricarei agentii guvernamentale in zona Deltei Dunarii duce la marginalizarea comunitatilor existente. Educatia copiilor din Delta are de suferit enorm din cauza conditiilor grele de trai datorate unei izolari naturale, specifice unui “wetland” precum Delta.

Cu peste 10 ani de implicare in protejarea biosferei, traditiilor si oamenilor Dunarii si Deltei, Asociatia Salvati Dunarea si Delta a constatat situatia precara a scolilor din Delta Dunarii care intampina dificultati din cauza lipsei materialelor necesare pentru desfasurarea orelor de clasa. In campania de strangere de fonduri s-a alaturat Delta Studio care a inteles nevoia zilnica a elevilor si a profesorilor si au oferit sprijinul pentru ca elevii sa poata veni din nou cu zambetul pe buze la scoala.

De-a lungul a doua decenii de experienta in amenajari interioare si colaborari numeroase cu cei mai buni profesionisti: arhitecti, designeri, producatori,echipe de montaj, Delta Studio a demonstrat ca poate oferi cele mai bune solutii integrale, de la proiectare, furnizare de materiale si obiecte de design, lucrari de executie si montaj pana la garantie si service, pentru orice proiect de amenajare.

Prin implicarea in proiectele Salvati Dunarea si Delta, Delta Studio da dovada nu numai de profesionalism estetic, cat si de responsabilitatea sociala atat de cautata in randul companiilor de succes: “Ne bucuram ca am putut sa sustinem aceasta campanie si promitem sa ne implicam in cat mai multe proiecte educationale alaturi de Salvati Delta si Dunarea.”

In urma actiunii desfasurate de echipa Salvati Delta in perioada sarbatorilor de Pasti, copiii si-au aratat dorinta de a primi mingi, jocuri pentru dezvoltarea IQ-ului si cat mai multe carti. De aceea, campania de strangere de fonduri continua.

Poti dona in continuare direct pe http://salvatidelta.ro/implica-te/doneaza 

Poti redirectiona 2% pana pe 25 mai 2015 – aici link-ul de descarcare a formularului. 

Articole similare

Brico Depot continua procesul de transformare a altor sase magazine Bricostore

Redacția

O nouă superunealtă de la STIHL, pe piața românească. Motoferăstrăul MS 462 accelerează la 100 km/h în 0.3 sec

comunicat de presa

Nicu Bocancea reprezinta Romania la Campionatul European de Floristica

Redacția

Lasă un comentariu