Home

Idei pentru invitatii de nunta

Atunci cand va  casatoriti, totul trebuie sa fie perfect. De la rochie, locul unde va avea loc ceremonia si petrecerea, decoratiunilor si nu in ultimul rand invitatia. Daca va casatoriti  vara, atunci ati ales sezonul perfect pentru nunta si puteti alege una din temele si culorile stralucitoare pentru nunta. Crearea invitaiilor poate fi o activitate foarte distractiva. 
Acestea pot varia, in functire de preferinte, de la un design simpliu, elegant la ceva inovator si nonconformist.

Teme
Pentru o invitatie de nunta de vara, va trebui sa alegeti o tema care se potriveste cu starea dumneavostra de spirit. Invitatia dvs. ar trebui sa fie o reflectare a acelor lucruri care va plac si va caracterizeaza. Exista multe idei diferite pe care le puteti folosi pentru a crea invitatii de nunta, cu teme diverse. O tema populara, desigur, este plaja. Creati invitatii care au ca tema plaja, steaua de mare, scoici, nisip, apa, toate sunt sinonime cu plaja. O alta tema importanta pentru invitatiile de nunta este tema florala. Utilizati imagini florale, alege-ti un fundal simplu cu flori sau petale subliniind textul pe invitatie.

Culori
Alegerea culorilor potrivite pentru invitatie este o sarcina importanta. Pentru model simplu va sugerez sa alege-ti nuante pastelate: roz, albastru, galben sau alb. Daca doriti culori mai indraznete asociate soarelui puternic din timpul verii, optati pentru: portocaliu, rosu, verde crud, turcoaz, magenta, culori tari, in trend. Astfel veti crea o invitatie deosebita.

Hartie
Desi nu multe cupluri tind sa acorde o atentie acestui  lucru, ideea este ca hartia pe care o folositi reflecta starea de spirit a nuntii. Exista multe tipuri diferite de hartie disponibile pe piata care le puteti utiliza pentru invitatia dumneavoastra, inclusiv hartie pergament, hartie reciclata, hartie manuala sau care are flori presate in ea. In functie de buget si de modul in care doriti ca invitatia sa arate aveti posibilitatea sa alegeti o hartie groasa sau subtire si delicata, aceasta din urma confera pretiozitate invitatiei.

Accesorii
In cele din urma vine intrebarea: Cum ai trimite o astfel de invitatie? Ei bine, exista multe idei diferite de design care se pot utiliza. Daca ati decis ca tema plaja, puteti trimite invitatiile in interiorul unei sticle mici, umplute cu nisip. Daca tema este florala, puteti trimite fiecare invitatie de nunta in interiorul unui cosulet cu flori. Puteti alege, de asemenea, sa trimiteti invitatiile indoite in interiorul unor saci de panza umpluti cu muselina sau puteti opta pentru a decora invitatiile cu panglici.
Creati-va ceva unic si spectaculos, ceva care sa va reprezinte pe voi, astfel ca invitatii sa fie impresionati.

Related posts

Secretul pentru case cu perspective unice catre natura

Adina Meyers

OPTIMISM! Românii cred că vor scăpa de pandemia de coronavirus până la sfârșitul anului

Adina Meyers

Informatii pentru controlul calitatii, in sprijinul cumparatorului de ferestre si usi PVC KBE

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe