Decorarea unui dormitor necesita creativitate şi idei despre designul interior. Cu toate acestea, nu trebuie sa apelati la ajutorul unui designer de interior pentru a va decora dormitorul. Puteti sa va decorati singuri spatiul personal.

Pardoseala joaca un rol foarte important in aspectul dormitorului. Puteti inlocuii pardoselile existente, cu podele din marmura, granit sau lemn. Pordoselile din marmura sunt folosite pe scara larga in vile elegante si penthouse-uri.

Mobilierul din lemn arata foarte bine in dormitoare. Daca nu va puteti permite achizitionarea de mobila noua, atunci puteti lua in considerare ideea de a va picta manual piesele de mobilier existente, pentru a conferii un look cu totul nou incaperii.

Utilizarea de Ipsos din Paris pentru decorarea dormitorului este o alegere foarte buna, utilizarea acestui material confera incaperii ideea de spatialitate si eleganta.

Este folosit pentru decorarea tavanului si nu trebuie sa angajezi musai un maestru pentru a-ti transforma dormitorul intr-o adevarata capodopera. Cu costuri reduse poti realiza chiar tu aceasta etapa.

Ipsosul din Paris este foarte ieftin. Dintr-un singur sac aveti posibilitatea sa realizati mai mult de 50 de piese mici, fiind de ajuns pentru a crea un medalion in jurul candelabrului.

Folositi-va de aceste idei si adaugati si dumneavostra propriile idei pentru a fii mereu in tendinte. 

Related posts

Omnires – Colecția Ovo M+

Adina Meyers

KLUDI prezinta tendintele anului 2012 la Delta Concept Store

Adina Meyers

Workspace Studio își extinde portofoliul de produse către zona de retail, după o creștere pe segment de 200% pe fondul muncii remote

Adina Meyers