Amenajarea unei camere de oaspeti necesita o planificare atenta, astfel incat sa creati un spatiu relaxant si linistit pentru invitatii dumneavoastra. Camera de oaspeti, nu  trebuie sa fie numai confortabila, trebuie sa fie si eleganta. Exista multe idei de design pentru o camera de oaspeti, asa ca rezervati-va suficient timp pentru a face alegerea potrivita. In timp ce planificati design-ul incaperii, luati in considerare si utilitatea camerei, ganditi-va daca veti folosi camera de oaspeti si pentru orice alte scopuri atunci cand nu aveti oaspeti. De asemenea, tineti cont de buget, de banii alocati pentru proiectarea camerei deoarece aceasta nu este folosita tot timpul anului, nu necesita intretinere speciala. In continuare va vom prezenta cateva idei de decorare a camerei de oaspeti.
Esential in designul camerei este patul, optati pentru un pat dublu din lemn de buna calitate, cum ar fi cel de tec sau lemn de trandafir. Durabile si atemporale, indiferent de preferinte si optati si pentru o saltea tare, rezistenta si confortabila.    

Pentru tapiserii, cuverturi si lenjerii de pat alegeti nuante in tonuri, placute, calde, pentru a crea o atmosfera relaxata, primitoare.

Daca doriti sa creati un design contemporan in camera de oaspeti, evitati sa utilizati prea multe culori in acelasi timp. Utilizati doua culori sau nuante diferite ale aceleiasi culoari, in vopsirea peretilor.
Asigurati-va ca perdelele se potrivesc schemei cromatice alese de voi, dar, de asemenea, retineti ca draperiile nu ar trebui folosite numai din punct de vedere vizual, acestea ofera intimitate invitatilor dumneavoastra.

In privinta mobilierului optati pentru mobilier simpliu, pentru a nu incarca incapere, asezati un  scaun sau un fotoliu intr-un colt al camerei, astfel incat oaspetii dumneavoastra sa aiba un loc unde sa stea si sa se simta confortabil.                              

Unul dintre cele mai importante aspecte de design, pe care oamenii il trec cu vederea, este spatiul de stocare. Amplasati un dulap mic cu umerase si suficiente sertare, astfel incat acestia sa-si poata pastra hainele in ordine, in cazul in care stau la voi o perioada mai lunga de timp.  V-am prezentat cateva idei pentru decorarea camerei de oaspeti, pentru a va inspira si pentru a va decide in privinta decorului ales pentru o astfel de camera. 

Related posts

Cum poti transforma beciul intr-un spatiu de locuit

Adina Meyers

Care este secretul acestei bucătării retro

Adina Meyers

Cele mai bune articole de papetărie și birotică pentru casă și birou

Adina Meyers