Amenajare living Home Practic

Cum integrați un birou în decorul casei

In contextul actual cand previziunile nu sunt dintre cele mai optimiste, analistii spun ca telemunca ar putea fi singura care va salva diverse medii de activitate.

Este o trecere care favorizeaza pe de-o parte, dar defavorizeaza daca nu sunt create conditiile optime de munca de acasa. Acasa aveti mai multa libertate la capitolul stil sa investiti intr-un birou si scaun de birou corespunzator.

Birou sau masa de PC?

O masa fixa pare sa fie o idee mai buna daca tinem cont de avantaje pe termen lung. Despre cat de importanta este postura, concret pozitia coloanei in timp ce stam in sezut, in fata ecranelor specialistii au atras atentia de nenumarate ori.

O integrare mai usoara a unui birou in decorul casei o puteti face prin alegeri atipice. Uitati de biroul clasic si preferati de ce nu o masa vintage. Cadrul metalic si lemnul ce are patina timpului sunt combinatia perfecta pentru a obtine un birou interesant. Spatiile deschise, lipsa sertarelor inseamna un avantaj optic de asemenea, pentru ca va crea impresia de spatiu mai generos.

Sunt preferate culorile deschise, albul, bejul, din aceleasi considerente de nevoie de a crea impresia unui spatiu generos si deloc aglomerat de multitudinea de piese de mobilier.

Citiți mai multe aici!

Related posts

De ce sa alegi parchetul laminat in baia ta

Adina Meyers

Designing an outdoor escape

Adina Meyers

Cum sa-ti faci singura perdele

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe