Practic

Idei pentru amenajari romantice

Daca iti place stilul romantic si vrei sa sarbatoresti iubirea in fiecare zi, dincolo de cliseele cu care suntem deja obsnuiti, sunt cateva moduri inedite prin care iti poti amenaja locuinta.

In articolul de astazi o sa discutam despre modurile interesante in care ne putem amenaja locuinta astfel incat sa ne putem bucura de un plus de culoare si de un aer placut, care sa ne imbunatateasca starea de bine. Toate recomandarile noastre vor fi unele usor de pus in practica si care necesita un buget minim.

Poti obtine un aspect romantic, dar si modern renuntand la inimioare si inlocuind traditionalele culori rosu si roz cu elemente in combinatii de alb si negru. Care este avantajul aici? Faptul ca nu va trebui sa renunti la decoratii, ci le poti pastra inca multe saptamani de acum incolo, chiar daca te vei plictisi de tema initiala de la care ai pornit amenajarea.

Ca elemente de decor care merita luate in considerare se numara si pernele. In cazul in care nu te folosesti deja de perne ca elemente decorative, atunci acesta este cel mai bun moment sa incepi sa o faci. Nu doar ca ne vor oferi un plus de culoare si personalitate, dar vor spori eleganta si chiar vor incalzi atmosfera. Evita cliseele si alege niste perne normale, viu colorare si cu diferite texturi.

Aranjamentele florale pot contribui si ele foarte mult la obtinerea unei atmosfere placute si romantice. Ai foarte multe optiuni la dispozitie, asadar nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei gasi exact ceea ce ai tu nevoie pentru a se potrivi stilului in care ai decorat locuinta.

Chiar si arta poate fi folosita in amenajarea romantica a locuintei. Fie ca vei cumpara noi tablouri (in cazul in care bugetul iti permite acest lucru), fie ca vei decora ramele tablourilor pe care le ai deja (sunt o gramada de moduri prin care poti face asta) nu evita sa iti indrepti atentia catre aceasta solutie.

Related posts

Utilizari alternative ale uleiului de masline in casa

Adina Meyers

Castelul Bethlen de la Arcalia, modernizat cu 12 milioane de lei bani europeni – FOTO

Adina Meyers

Achizitionarea si amenajarea unei case „la rosu”: solutii de finantare

Adina Meyers