Amenajari Exterioare

Idei de vis pentru gradini de mici dimensiuni

Spatiul in gradina este foarte important atunci cand vrem sa o folosim pentru relaxarea proprie. Dar iata ca unele idei ne sunt de ajutor atunci cand avem gradini de mici dimensiuni.

Fie ca alegem un mobilier de dimensiuni reduse sau ca inghesuim putin ghivecele cu plante, toate acestea sunt normale atunci cand gradina pe care o avem nu este foarte spatioasa.

Pentru crearea unui spatiu in care sa ne relaxam complet intr-o gradina mica, putem alege sa ne intindem un hamac intre doi copaci sau pe un sistem facut acasa, din lemn sau metal. Trebuie insa sa avem grija ca, daca alegem aceasta varianta, trebuie sa ne construim si un acoperis retractabil pentru momentele de vara in care ploua.

Plantele care iti decoreaza acest loc pot fi alese in functie de preferinte sau in functie de umiditatea si temperatura din zona. Daca acest loc pentru relaxare a fost facut undeva in apropiere de un munte, trebuie sa alegi plangi care sunt rezistente la temperaturi scazute si la umiditate mare. Dar daca aceasta gradina se afla intr-o zona aflata in apropiere de mare, iar aerul este sarat si uscat, putem alege plante exotice, care rezista la temperaturi crescute si la aerul uscat.  

Aici puteti vedea concursul nostru realizat impreuna cu Famous Roses la care puteti castiga trandafiri in valoare de 900 de lei cu care va puteti schimba infatisarea gradinii

Related posts

Jardiniere inedite care adauga stil spatiului exterior

Adina Meyers

Vă place să grădinăriți?

Adina Meyers

Ce trebuie să știţi despre copacii de umbră

Adina Meyers