Amenajari Interioare

Iata cateva idei pentru telefoanele vechi

Achizitia unui telefon nou este o alegere pe care multi o gandesc cu destul de mult timp in avans. Asta pentru ca am devenit atat de dependenti de smartphone incat cercetam cu atentie oferta astfel incat sa avem siguranta ca am ales un model capabil sa ne satisfaca toate cerintele pe o perioada destul de lunga de timp (de obicei media este de 2-3 ani – asta daca nu te numeri printre cei care isi schimba anual telefonul, odata cu fiecare lansare a unui varf de gama).

Intrebarea pe care si-o pun multi este ce o sa faca cu vechiul telefon? Sa il arunce? Sa il doneze cuiva? Sa il lase sa zaca aruncat intr-un dulap pana ce ne amintim peste ani de el si ajunge tot la gunoi? Nu, astea nu sunt singurele solutii pe care le ai la dispozitie, iar de acest lucru te vei convinge citind in continuare acest articol in care vom incerca sa iti oferim cateva idei practice de folosire a vechiului telefon.

Incepem direct cu o idee pe care au inceput sa o puna in practic tot mai multe persoane. Este vorba de ofertele Buy Back, puse la dispozitie de magazine importante de la noi din Romania. Despre ce e vorba mai exact? Pe scurt mergi in magazin / showroom cu telefonul vechi pentru care o sa primesti un discount la achizitionarea unui telefon nou. Acest discount nu este chiar unul de neglijat, putand ajunge chiar si la 500 lei (difera de la magazin la magazin). Daca nu ai ce altceva sa faci cu vechiul tau telefon atunci poti lua in considerare aceasta optiune.

Daca insa vrei sa pastrezi telefonul, ai si in acest caz destul de multe posibilitati de a-l folosi si de a nu-l lasa sa adune praful. De exemplu, toate telefoanele inteligente sunt echipate cu un modul GPS. Asadar, de ce sa mai dai banii pe un GPS auto cand poti sa folosesti vechiul smartphone ca inlocuitor? In acest fel, telefonului nou i se va prelungi chiar si durata de viata (stim cu totii ca la drum lung, mai ales vara, telefonul folosit ca GPS se incalzeste foarte tare, mai ales daca este tinut in acelasi timp si la incarcat).

Camera de supraveghere este un alt dispozitiv care poate fi inlocuit cu succes de catre un telefon vechi. Putem folosi telefonul pentru a supraveghea masina, camera copilului sau chiar usa de la intrare. Sunt foarte multe aplicatii care te vor ajuta in acest caz, tot ce trebuie sa faci este sa alegi una care sa ti se potriveasca.

Iti place muzica? Vrei sa te trezesti mereu pe ritmurile melodiilor tale preferate, la o calitate inalta? Atunci poti conecta vechiul smartphone la un set de boxe, iar in acest fel o sa ai o alarma eficienta si cu sanse mici sa te scoata din sarite.

Related posts

Renoveaza-ti locuinta cu vopsea colorata!

Adina Meyers

4 reguli de baza pentru amenajarea corecta a unei camere cu mobila la comanda

Adina Meyers

Decor si ambianta haute couture

Adina Meyers