LifeStyle

HubDesign – Spațiul de design al viitorului

În inima Bucureştiului, aproape de zona Unirii, într-o clădire uimitoare, modernă, cu un design aparte, a luat fiinţă HubDesign, un colţ de rai pentru pasionații de design interior.

HubDesign este cea mai bună alternativă pentru a descoperi design-ul interior. Pasiunea si dragostea pentru design au dus la crearea unui spațiu de design unic, cu un concept complet diferit, care să ofere o experienţă de neuitat celor ce îi păşesc pragul. Un loc de întâlnire şi explorare, unde designerii, arhitecții și consumatorii finali pot găsi produsul sau serviciul de design dorit. Cu o simplă vizită. Într-un singur loc. Un spațiu de design al viitorului, în care un volum uriaș de informații și facilități poate duce la bun sfârșit, orice proiect.

În HubDesign eşti invitat nu doar să alegi, ci să devii creativ. E un loc perfect pentru arhitectură şi design. În plus, fiecare zonă a HubDesign reprezintă o combinație între deschidere, confort și accesibilitate.

În HubDesign nu se vând produse în mod direct, ci sunt conectate companiile din domeniul Home&Deco cu designerii, arhitecții și consumatorii finali.  Astfel, clienţii care doresc să cumpere produse din HubDesign vor fi direcţionaţi către reprezenţa/showroom-ul/site-urile indicate de compania expozantă.

Rolul HubDesign este de a impulsiona vânzările companiilor de design interior prin transmiterea informațiilor despre produse/servicii și integrarea acestora în proiectele de design create în Hub.

În HubDesign se desfășoară: evenimente periodice pentru specialiști (designeri, arhitecți); evenimente de presă; evenimente pentru consumatorii finali; prezentări ale companiilor de design interior; întâlniri între specialiști; întâlniri între specialiști și firmele de design interior.

În HubDesign te vei intalni cu 360 Furniture, Axolight, Brabantia, Ceramiche Refin, Daikin, Ferroluce, Grohe, Innermost, Kuma Romania, Light Solutions, MOOR, Pinum, Quadra, Titan Mar, Tubes, Urban Woods, Zoiss Home Design

***

CONTACT: Meridian PR, [email protected], +40 722 423 223

 

 

Related posts

Afacerile STIHL au înregistrat o creștere de 15% în 2017

Adina Meyers

SIMONA a lansat Rosenthal si Versace concept boutique

Adina Meyers

Supa de Craciun pentru persoanele fara adapost din Bucuresti

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe