Pentru oricare etapa a unei constructii, fie rezidentiala, fie industriala, partea de hidroizolatii trebuie tratata cu maxima responsabilitate, pornind de la fundatie, subsol si  pana la acoperis.

Pardoselile, fundatiile locuintelor, subsolurile, acoperișurile, balcoanele si terasele sunt supuse actiunii apei. Din acest motiv, hidroizolarea este foarte buna, neexistand riscul de a se face condens sau mucegai. Hidroizolatiile au rolul de a proteja constructia impotriva actiunii apelor de orice fel (lichid sau vapori), precum si impotriva infiltrarii acestora (din exterior spre interior sau din interior spre exterior), apa fiind un important agent agresiv, cu efecte negative majore asupra elementelor de constructie care vin in contact cu ea.

Tipuri de hidroizolatii:

– hidroizolatie terase necirculabile: hidroizolatie clasica, durabila, intalnita la majoritatea cladirilor din Romania.

– hidroizolatie terase circulabile: folosita pentru protejarea cladirilor, in special la terase exterioare acoperite cu gresie sau cu ceramica.

– hidroizolatie fundatii: hidroizolatie necesara pentru a proteja subsolurile sau garajele de eventualele infiltratii ale panzei freatice in structura cladirii.

– termoizolatii: solutii oferite atat in cazul cladirilor vechi cat si a celor noi pentru reducerea pierderii de caldura si a energiei termice.

Pentru o lucrare reusita, Euro-Prest Provider va pune la dispozitie o echipa bine pregatita in acest domeniu, specialisti care va pot oferi cele mai bune solutii.

Compania executa sisteme profesionale de hidroizolatii la fundatii si acoperis, precum si izolatii termice, termohidroizolatii si amenajari diverse, folosind cele mai noi tehnologii si materiale.

Mai multe detalii gasiti pe hidroizolatii-izolatii.ro.

 

 

 

Related posts

Cum innoim un spatiu vechi

Adina Meyers

Promotie Elis Pavaje: 25% reducere la modelele Fantasia si Cortina p4

Adina Meyers

4 sisteme de back-up pentru casă

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe