LifeStyle

Tunisia este #pregătită şi în siguranţă

O altă ţară îşi aşteaptă turiştii. Tot mediteraneană…

Tunisia a pus în aplicare o politică în domeniul sănătății care o clasează printre primele țări din lume în privința gestionării crizei COVID-19 sub aspectul eficienței, anticipării și siguranței.

Trebuie remarcat faptul că Tunisia a înregistrat o rată de recuperare excelentă, punând în practică îngrijirea eficientă ale persoanelor spitalizate și măsuri sanitare riguroase.

Sunt de menţionat mai multe măsuri și realizări în domeniul sănătății

Implementarea strategiei de izolare a călătorilor a prevenit cel puțin 25.000 de infecții și s-a început cercetarea genetică în laboratorul Charles Nicolle din Tunisia, respectiv s-a înființat echipa dedicată căutării vaccinului.

Tunisia a implementat, de asemenea, tehnologii moderne pentru a asigura siguranța cetățenilor săi: roboți pentru a monitoriza străzile, drone echipate cu carduri micro și camere de imagistică termică, dezinfecția recurentă cu UV și s-au mobilizat laboratoare în camioane pentru a preleva probe și a le analiza într-un timp util, etc.

Continuând linia bunului start în privința luptei antivirus, Tunisia este de acum pregătită pentru a primi oaspeții săi în condiții de siguranță.

De aceea, pentru relaxarea călătorilor și pentru a pregăti relansarea, Ministerul Turismului și Meșteșugurilor din Tunisia a creat strategia numită  Pregătit și în siguranță„.

Adoptara acestei strategii este obligatorie pentru toți actorii din domeniul turismului din Tunisia: aceleași standarde vor fi cerute și aplicate pentru toți.

Pentru a realiza acest lucru, este imperativ să se monitorizeze punerea în aplicare al unui protocol intern în conformitate cu recomandările OMS. Aceste recomandări vor fi urmate și puse în aplicare de toate părțile interesate din domeniul turismului tunisian în scopul asigurării igienei și a curățării preventive datorită cărora se menține controlul asupra COVID-19 și va asigura sănătatea și siguranța turiștilor.

Iată un motiv în plus dar nu și cel din urmă pentru a vizita Tunisia. Climatul minunat, gastronomia delicioasă, regiunile sale frumoase, plajele sale mirifice, hotelurile și restaurantele sale splendide, cu toate măsurile de precauție necesare implementate.  Acolo unde Mediterana întânneşte deşertul se găsesc numeroase vestigii antice, aici s-a filmat prima dată Războiul Stelelor iar la Tunis şi în alte oraşe se poate admira arhitectura locală mediteraneană în care predomină culorile albastru şi alb.  Cu alte cuvinte, ţara este pregătită și în siguranță pentru a oferi turiștilor experiența unei vacanțe relaxante și senine. www.discovertunisia.com/

 

Related posts

Amenajări interioare: artificii de decor pentru un plus de stil – FOTO

Adina Meyers

Coronavirus: românii au făcut doar achiziții de bază de la declanșarea pandemiei COVID-19

Adina Meyers

Cum sa economisim bani pentru casa noastra

Adina Meyers