Pentru ca micile emotii constituie cele mai frumoase amintiri, noul Bistro Le OacOac by Taverna Racilor, situat pe Bulvardul Libertatii, nr. 20, va fi deschis publicului iubitor al bunului gust incepand cu data de 27 februarie, ora 18:00. Acesta rapeste un strop din farmecul Parisului si il transforma in ingredientul de nelipsit in preparatele puse la dispozitie, printre care si celebrul „pui de balta” ce poate fi acum savurat intr-o atmosfera aparte, potentata de vecinatatea unei cladiri celebre in lumea intreaga, precum Casa Poporului.
Dupa ce a cucerit milioane de papile gustative, Paul Richard Nicolau, proprietarul Tavernei Racilor, lanseaza in aceasta primavara un nou restaurant cu un concept unic, schimband servirea mesei intr-o experienta in sine: „Desi aveam aceasta idee in minte de un an, am avut nevoie de timp pentru a crea mediul propice cresterii broscutelor, dar mai ales, pentru a intelege ca simplitatea este sinonimul grandorii. Cel mai simplu lucru este pasiunea pentru mancare, dar si dorinta de a experimenta continuu. Tocmai de aceea, am vrut sa deschid usile unui loc in care oamenii sa se bucure de micile placeri ale vietii: o cafea in cautarea inspiratiei, o conversatie placuta, o masa buna si, bineinteles, deliciosul pui de balta crescut in propria ferma”.
Simplitatea si grandoarea se unesc intr-un exercitiu al gustului si formei, caracterizand armonios varietatea de produse culinare ce pot fi regasite in meniul restaurantului. De la celebrele croissante pana la delicioasele fructe de mare, preparate din peste sau raci care provin din propria crescatorie situata in judetul Giurgiu, inconjurul lumii nu a fost nicicand mai simplu de realizat. Pentru ca Le OacOac Bistro preia intr-o forma unica din traditia Tavernei Racilor, de a oferi oamenilor placerea de a experimenta si a-si pune o dorinta de fiecare data cand mananca ceva nou. Altfel spus, este un creator de emotii ce propune o calatorie interioara, o redescoperire a ta si a celor dragi prin intermediul gustului.