LifeStyle

Profita de campania Electrolux dedicata uscatoarelor de rufe pentru a le oferi hainelor tale cel mai bun tratament

Pentru a oferi hainelor tale cea mai buna ingrijire si a te bucura de extra-beneficii, profita de campania Electrolux dedicata uscatoarelor de rufe. Astfel, pana la sfarsitul lunii februarie, la achizitionarea unui uscator Electrolux, vei primi inapoi costul aferent consumului de energie pe care acesta il are in unul, doi sau chiar trei ani, in functie de clasa energetica.

Beneficiile unui uscator incep de la economisirea spatiului, pastrarea culorilor un timp indelungat, ingrijirea tesaturilor, evitarea urmelor lasate de carligele de rufe si continua pana la evitarea cresterii umiditatii in incapere si a riscului aparitiei unor boli respiratorii. Acestor beneficii li se adauga, pana la finalul lunii februarie, in momentul achizitionarii unui uscator Electrolux, un discount de valoarea consumului energetic al acestuia pentru unul, doi sau trei ani. In aceasta promotie sunt inscrise 11 modele de uscatoare care pot fi achizitionate din magazinele partenere Electrolux, ce comercializeaza uscatoare de rufe importate de Electrolux pentru piata romaneasca.

Consumul anual de energie electrica al fiecarui model inscris in campanie a fost calculat luand in considerare o medie de 200 de cicluri de uscare anuala. Acest consum anual este acoperit in cadrul campaniei pentru un an in cazul modelelor din clasa energetica B, pentru doi ani in cazul modelelor din clasa energetica A+ si chiar pentru trei ani in cazul modelelor din clasa energetica A++. Astfel, in momentul achizitiei, cifra aferenta consumului modelului ales, inmultita cu numarul de ani alocati, se va scadea direct din costul uscatorului.

De aceasta promotie poate beneficia orice persoana cu domiciliul stabil in Romania, care achizitioneaza unul sau mai multe produse Electrolux, prin plata integrala sau in rate, din magazinele partenere si care a implinit varsta de 18 ani pana la data de 4 februarie 2015.

Mai multe informatii despre modelele de uscatoare inscrise in campanie pot fi gasite pe site-ul oficial Electrolux.

Ai grija de hainele tale si descopera cat de la accesibila si benefica este utilizarea unui uscator, cu uscatoarele de rufe Electrolux!

 

 

 

 

 

Related posts

„Philips Magic Couple”

Adina Meyers

Cum obtinem si mentinem starea de bine? – Perspectiva psihologica a Fericirii in atelierul sustinut de Prof. Univ. Dr. Daniel David

Adina Meyers

Restaurantul McDonald’s Romana – un nou concept in Romania

Adina Meyers