Grinzile lasate la vedere sunt un element arhitectural la care aleg sa recurga tot mai multi proprietari dornici sa “incalzeasca” si, in acelasi timp, sa dea personalitate, casei. Grinzile capata astfel, pe langa functia lor de baza ca parte a structurii de rezistenta a locuintei, si o valenta estetica.

Grinzile sunt recomandate pentru interioarele mobilate in stil rustic dar pot fi integrate si intr-un interior mai modern care inglobeaza caracteristici ale designului interior international cum este, de exemplu, cel italian sau spaniel.

Grinzile pot fi lasate in starea lor naturala sau, in functie de designul interior, pot fi vopsite in nuante naturale de pamantiu sau chiar in culori vesele sau indraznete care sa dea viata interioarelor.  

Ultima tendinta in amenajarile interioare sunt grinzile false care sunt aplicate pe tavanele incaperilor in scop estetic si, mai putin functional. Ele sunt aplicate in diverse forme pe tavanele si peretii incaperilor de la diferite niveluri ale locuintelor sau chiar in apartamente.

 

Related posts

Casa plina de lumina si originalitate

Bianca Ion

Gala Designului de interior la Delta

Adina Meyers

Simplitate și Lumină Diafană într-un Apartament Central din București

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe