Grinzile lasate la vedere sunt un element arhitectural la care aleg sa recurga tot mai multi proprietari dornici sa “incalzeasca” si, in acelasi timp, sa dea personalitate, casei. Grinzile capata astfel, pe langa functia lor de baza ca parte a structurii de rezistenta a locuintei, si o valenta estetica.

Grinzile sunt recomandate pentru interioarele mobilate in stil rustic dar pot fi integrate si intr-un interior mai modern care inglobeaza caracteristici ale designului interior international cum este, de exemplu, cel italian sau spaniel.

Grinzile pot fi lasate in starea lor naturala sau, in functie de designul interior, pot fi vopsite in nuante naturale de pamantiu sau chiar in culori vesele sau indraznete care sa dea viata interioarelor.  

Ultima tendinta in amenajarile interioare sunt grinzile false care sunt aplicate pe tavanele incaperilor in scop estetic si, mai putin functional. Ele sunt aplicate in diverse forme pe tavanele si peretii incaperilor de la diferite niveluri ale locuintelor sau chiar in apartamente.

 

Related posts

Stilul industrial: tapet concrete, mobilier și finisaje

Adina Meyers

Poti avea plante in locuinta chiar daca nu ai prea mult timp sa le ingrijesti

Adina Meyers

Topul celor mai frumoase case românești din 2016

Adina Meyers