Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Ghirlandele – elemente decorative pentru sărbători pline de farmec

Ușor, ușor fiecare dintre noi intră în febra pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Acestea presupun, desigur, și alegerea decorațiunilor de sezon. Chiar dacă aveți suficiente obiecte pe care să le utilizați, parcă întotdeauna mai este loc și pentru o „noutateˮ. În plus, achiziționarea lor poate reprezenta și un cadou potrivit pentru cei dragi.

Așadar, când o să scrieți lista de cumpărături, nu uitați să treceți și ghirlandele, de exemplu. Indiferent de ocazia pentru care veți opta să le folosiți – un Crăciun tradițional, în familie, sau un Revelion vesel, puteți să fiți siguri că veți fi apreciați de invitații voștri.

Ghirlandele se potrivesc oricărui stil de amenajare – clasic, modern, vintage, industrial, rustic, shabby chic etc. și le puteți întrebuința pentru a crea o atmosferă de sărbătoare în întreaga locuință.

Din hârtie, metal sau plastic, lucioase sau mate, aceste elemente decorative sunt ușor de „asortatˮ și cu bradul de Crăciun. Sau, de ce nu, și cu restul plantelor din casă. Pentru un plus de magie puteți alege și modelele cu led.

Dacă vă numărați printre norocoșii care locuiesc la curte și vă doriți o grădină care să se scalde în lumină, tot ghirlandele vă pot ajuta. În acest caz, trebuie să optați pentru cele care sunt prevăzute cu becuri rezistente la condițiile exterioare.

În galeria foto veți regăsi câteva imagini cu ghirlande. Sperăm să vă inspire și să alegeți variantele cele mai potrivite pentru sărbătorile din acest an.

Sursă foto: www.bonami.ro

 

 

 

 

Articole similare

10 trenduri în design-ul interior care au explodat în 2019

Redactia

Înainte-după: transformarea unui pod de doar 15 mp

Oana Voicu

Cum acoperi ferestrele mari

Redactia