LifeStyle

Gerovital H3 Derma+ Sun, inovatie in domeniul dermatocosmeticelor cu protectie solara

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, lanseaza Gerovital H3 Derma+ Sun, o gama revolutionara de dermatocosmetice cu protectie solara, adresata intregii familii. Create de specialistii Gerovital in colaborare cu experti din domeniul sanatatii, produsele ofera solutii de inalta performanta, purtand emblema Pharmaceutical Concept si fiind destinate comercializarii in farmacii, la preturi accesibile.

Noua linie de protectie solara Gerovital H3 Derma+ Sun are la baza o formula inovatoare pe baza de Ulei natural eco-certificat Inca Omega bogat in acizi grasi esentiali omega 3-6-9 si tocoferoli naturali ce protejeaza pielea impotriva efectelor radicalilor liberi si regenereaza in profunzime. Vitamina E, prezenta in formulari, contribuie la prevenirea imbatranirii celulelor, are efect antiaging, previne aparitia petelor maronii si regenereza tesutul pielii lasand-o fina si puternic hidratata.

Concepute special pentru pielea sensibila si adaptate temperaturilor ridicate specifice sezonului estival, noile produse Gerovital H3 Derma+ Sun nu contin parabeni, coloranti sau oxibenoza si au la baza o formula usoara ce lasa pielea sa respire. Produsele au eficienta dovedita in masuratori instrumentale, realizate sub control dermatologic. Gama Gerovital H3 Derma+ Sun se adreseaza tuturor membrilor familiei, fiind formata din 8 produse ce raspund diferitelor nevoi si sensibilitati ale pielii adultilor si copiilor.

Uleiul Protectie Solara SPF 10 contribuie direct la refacerea stratului superior al pielii, mentinand elasticitatea acesteia. Uleiul natural Inca omega impreuna cu uleiul de masline din componenta lui asigura un efect antioxidant, regenerant, revitalizant pe durata intregii zile. În plus, acesta este rezistent la apa, avand o textura usoara si placuta la atingere.

Fluidul Protectie Solara SPF 20 are efecte antioxidante ce lupta direct impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi, protejand pielea impotriva radiatiilor ultraviolete si prevenind aparitia arsurilor solare si a petelor pigmentare.

Laptele Protectie Solara SPF 30 asigura o protecţie antioxidanta prin contracararea efectelor distructive ale radicalilor liberi formaţi sub acţiunea radiaţiilor UV.

Avand la baza aceleasi ingrediente ca Laptele Protectie Solara SPF 30, Laptele Protectie Solara SPF 50 este conceput special pentru o piele sensibila, diferenta constand intr-un factor de protectie mai ridicat impotriva radiatiilor solare si o hidratare mai intensa.

Crema de Fata Anti-imbatranire SPF 50 contribuie direct la prevenirea eventualelor intolerante solare, a petelor pigmentare sau a unor afectiuni mai puternice ce pot agrava o boala cutanata a pielii prin expunerea acesteia la soare. De asemenea, untul de cacao din componenta ei hidrateaza intens pielea, lasand o textura usoara si fina.

Crema Protectie Solara Copii SPF 50 este adapatata pielii sensiblie a copiilor oferind o protectie ridicata si echilibrata inclusiv pentru pielea bebelusilor. De asemenea, prezenta filtrelor solare minerale si organice de ultima generatie in componenta cremei mentine sanatatea pielii, reducand cantitatea de radiatie absorbita de aceasta prin expunere la soare.

Lotiunea Calmanta dupa Plaja asigura calmarea si regenerarea pielii inrosite in urma supraexpunerii la soare. Cu o formula usoara, non-grasa, aceasta patrunde rapid in piele, avand proprietati antiinflamatorii, calmante si regenerante. Gelul reparator dupa plaja este atat pentru fata, cat si pentru corp si are functia de a reface pielea deshidratata in urma agresiunii radiatiilor UV, calmand arsurile si diminuand rapid senzatiile de disconfort date de acestea.

 

 

Related posts

(P) Pancake Tour by Tefal, cel mai delicios turneu al primăverii!

Adina Meyers

Folosește farfurii de unica folosință de la snick-ambalaje.com în locul ambalajelor de plastic 

Adina Meyers

Pianista Alice Sara Ott – interviu audio-video

Adina Meyers