LifeStyle

Generali Asigurari lanseaza AutoComplet, pachetul de CASCO si RCA la un pret accesibil

Bucuresti, 8 februarie 2011. Generali Asigurari a lansat AutoComplet, un pachet accesibil si flexibil care acopera toate riscurile auto.

Noul produs reprezinta solutia optima de protectie a masinii din punct de vedere al acoperirilor, al pretului atractiv si al beneficiilor suplimentare oferite soferilor: optiunea pentru CASCO fara fransiza, extinderea teritoriala in afara Romaniei la asigurarea CASCO si asistenta rutiera fara costuri aditionale, precum si reduceri de pana la 25% fata de achizitionarea separata a celor doua polite CASCO si RCA.  

Pachetul AutoComplet ii vizeaza pe cei care au cu adevarat grija de masina lor si vor sa incredinteze protectia totala a acesteia unei companii de asigurari recunoscuta pentru serviciile de calitate oferite. Produsul a venit ca un raspuns firesc la situatia actuala a pietei, cand din ce in ce mai multi soferi renunta la polita CASCO. Am dorit sa venim in sprijinul lor, astfel incat cei care aleg acest produs sa fie asigurati complet, la un pret convenabil”, a declarat Adrian Marin, Director General Adjunct Generali Asigurari.

Primele de asigurare se calculeaza in functie de profilul fiecarui client, tinandu-se cont de varsta, localitatea de resedinta, vechimea permisului si parcursul anual. De asemenea, soferii care au cel putin un copil minor beneficiaza de tarife speciale.

Spre exemplu, un sofer cu varsta de 30 de ani, cu vechime in conducere de peste 4 ani si care are si un copil minor va plati, pentru un autoturism cu motor de 1,4 litri, o prima anuala de 1805 lei pentru asigurarea AutoComplet. Economia facuta intr-un an este de 602 lei fata de pretul total rezultat din achizitia separata a celor doua produse, RCA si CASCO.

Un alt avantaj al AutoComplet il reprezinta serviciile complete de asistenta rutiera in caz de accident, oferite in reteaua EUROP ASSISTANCE, in toate tarile in care este valabila polita obligatorie RCA incheiata la Generali.

Detalii despre noul produs sunt disponibile pe www.generali.ro.

Related posts

Programul „O Nouă Casă” 2020: locuințe mai bune, constructori acreditați

Adina Meyers

Galeriile Noblesse isi prezinta noua colectie de mobilier, finisaje si accesorii

Adina Meyers

AQUA Carpatica, reprezentată de Jean Valvis, a acordat unul dintre cele mai râvnite premii din industria FMCG din Marea Britanie – Wholesaler of the Year în cadrul premiilor The Grocer Gold 2019

Adina Meyers