Noul sistem S 9000 reprezinta primul sistem combinat de pe piata si a fost unul dintre centrele de greutate ale GEALAN la targul fensterbau / frontale 2012, cea mai importanta manifestare în domeniul constructiilor de ferestre, usi, fatade la nivel mondial.

Intrducerea pe piata a noului sistem S 9000 este planificata pentru luna august a acestui an, atat în variata alba cat si în culori decor. Tot atunci va fi disponibila si o gama larga de accesorii: profile de latire, profil de colt la 90°, profile de colt variabil, cuplaj static si profile de legatura.

De asemenea, GEALAN va continua anul acesta seria inovatiilor prin extinderea tehnicii IKD. Daca pana în prezent aceasta tehnica era disponibila numai la cercevele, pana la sfarsitul anului 2012 va fi disponibila izolarea suplimentara a profilelor IKD si pentru tocuri, ceea ce va permite o termoizolare de exceptie, la standarde de casa pasiva.

Caracteristicile noului sistem S 9000

– Sistemul S 9000 combinat cu adancime de constructie de 83 mm reuneste în egala masura caracteristicile si avantajele garniturii mediene si de bataie. Adancimea mare, cele sase camere ale profilelor de toc si cercevea împreuna cu trei niveluri de etansare sunt garantii ale unei izolari termice extraordinare. Primele testari au redat pentru combinatia toc / cercevea cu armatura standard o valoare Uf  de 0,92 W/m2K. Prin dezvoltarea noului sistem GEALAN urmareste obtinerea eficientei unui sistem de casa pasiva ca standard. La aceasta contribuie si zona cu o înaltime de 25 mm în care sticla este acoperita.

– Apartenenta sistemului S 9000 la familia de sisteme GEALAN este usor de recunoscut de catre consumatori. Forma bazei tocului si a piciorusului baghetei, precum si pozitionarea gaurilor de drenaj sunt elemente specifice portofoliului de sisteme GEALAN pe care le regasim si la noul sistem combinat. De asemenea înclinatia de 15° a buzei profilelor, identica cu cea a altor sisteme GEALAN, împreuna cu latimile reduse la vedere subliniaza design-ul mereu de actualitate.

– Sistemul S 9000 aduce argumente convingatoare si din punct de vedere constructiv. Un concept integrat de armare vizeaza geometrii simple de armatura în toc si cercevea, în timp ce folosirea canalelor pentru suruburi la montajul montantului reprezinta o tehnica optimizata de asamblare. Nu în ultimul rand garnitura centrala protejeaza elementele de feronerie de umezeala, asigurand astfel un bun comportament la deschidere si la temperaturi scazute.

– Un aspect important în dezvoltarea noului sistem S 9000 l-a jucat si combinatia cu STV®. Prin aceasta tehnica noua de lipire, geamul si cerceveaua se lipesc cu ajutorul unei benzi ultra-performante, special dezvoltata pentru folosirea la constructia de ferestre. Folosirea acestei tehnici da posibilitatea prelucratorului de profile GEALAN fie sa renunte total la armatura din cercevea la marimi standard de fereastra, fie sa construiasca elemente mai mari.

Prezent sub motto-ul „Inovatie în sistem“, în centrul conceptului de comunicare dezvoltat de GEALAN pentru targul fensterbau/frontale 2012 s-a aflat izolarea suplimentara a profilelor IKD®, montarea geamului în mediu uscat STV®, sistemele cu adancime mare de construcție S 7000 IQ plus si S 8000 IQ plus, precum si procedeul acrylcolor. Targul internațional de la Nürnberg are loc o data la doi ani.

Related posts

Inovatii pentru locuinte moderne

Adina Meyers

Reparațiile casei pot fi costisitoare. 5 probleme care pot fi prevenite încă din faza de construcție

Adina Meyers

Bobcat lanseaza noile modele din Seria 500

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe