LifeStyle

Gateste autentic oriental cu Blue Dragon

Te putem ajuta sa pregatesti totul, de la o reteta simpla styr-fry pana la retete mai complicate, cum ar fi aventurosul Sushi Maki. Iti vom spune totul despre ingredientele de care care vei avea nevoie si te vom vom ajuta sa le gatesti chiar tu.

Un pic de istorie

Blue Dragon este numit dupa simbolul chinez de noroc. Compania a fost creata cu peste treizeci de ani in urma, cand nu prea gaseai nimic in magazine cu care sa gatesti acasa mancaruri autentice chinezesti. De atunci, Blue Dragon a devenit cu adevarat pan-asiatic. Acum iti oferim ingrediente autentice pentru a te ajuta sa gatesti mancaruri delicioase din Thailanda, Japonia , Vietnam si China!

Astazi iti propunem:

Sweet & Chilli Dipping Sauce – Unul dintre produsele emblematice Blue Dragon, sosul sweet & chilli este un sos picant si dulce de ardei iute si usturoi, ideal pentru chipsuri, crackers si dim sum, cum ar fi rulourile de primavara. De asemenea, este genial in retetele styr-fry!

Dark Soy Sauce – Preparat natural, Dark Soy Souce da culoare si aroma oricarui preparat. Este mai inchis la culoare si mai sarat decat Light Soy Sauce. Sosul de soia este absolut necesar si nelipsit din bucataria chinezeasca. Este un sos obtinut din boabe de soia fermentate, pregatit apoi cu apa si sare. De aceea gustul sau este usor sarat, uneori prea sarat, incat nu mai este nevoie sa adaugam sare la reteta preparata. Boabele de soia se lasa la fermentat dupa care sunt presate in prese speciale. Din ele se obtine un lichid care se amesteca cu apa si sare in vase speciale si se obtine sosul de soia.

Sosul de soia dark este un sos „imbatranit” nu atat de sarat precum sosul light, cu o consistenta mai groasa, usor vascoasa, asemanatoare cea a uleiului. Necesita un proces mai indelungat de preparare prin fermentare, are un gust mai pronuntat decat cel light si o culoare mult mai densa datorita melasei adaugate in procesul de pregatire, pentru a-l deosebi de sosul light. Este perfect pentru marinate sau condimentare.

Articole similare

WIRQUIN Romania exporta produse si accesorii sanitare in intreaga Europa

Adina Meyers

7 filme în premieră mondială la TIFF, în cadrul Zilelor Filmului Românesc

Adina Meyers

Final de Fest(in) pe Bulevard, ediția a VI-a – Gala de premiere și concert extraordinar Paula Seling

Adina Meyers