LifeStyle

Gama Dyson, leader mondial in electrocasnice, s-a lansat oficial in Romania

„Gama de produse Dyson contine atat aspiratoare fara sac (bagless), cat si ventilatoare fara elice. Ambele linii de produse sunt cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din lume – calitatea este impecabila, materialele si tehnologiile Dyson utilizate erau pana nu demult de domeniul science-fiction, iar garantia de 5 ani pentru aspiratoarele Dyson atesta un nivel al serviciului pentru clienti fara precedent in istoria acestui tip de produse.In plus, multumita tehnologiei Dyson si designului revolutionar, aspiratoarele Dyson nu pierd putere de aspirare, nici chiar dupa o indelunga utilizare. Aceste produse au lipsit pana acum din peisajul pietei romanesti. Insa de astazi, gama Dyson este la dispozitia tuturor consumatorilor romani care isi doresc cea mai buna tehnologie pentru ingrijirea locuintei”, a declarat Teo Paduraru, director general GBR Auto International, distribuitorul oficial Dyson in Romania si Moldova.

Dyson Ltd este o companie britanica fondata in 1992 de catre Sir James Dyson. Activitatea firmei este focalizata asupra designului si productiei aspiratoarelor fara sac, ventilatoarelor si aerotermelor fara elice si uscatoarelor de maini. Ventilatoarele si aerotermele utilizeaza faimosul efect Coanda, observat de omul de stiinta roman in 1910.

Fondatorul companiei, James Dyson, este faimos pentru numarul imens de prototipuri (5127) create pentru primul aspirator. Dyson a lucrat la aceste prototipuri intr-un atelier din spatele casei, pana cand a obtinut modelul dorit – faimosul DC01.

Anul trecut Dyson a angajat un numar record de 750 de ingineri pentru dezvoltarea de noi produse si rafinarea celor existente. Acest efort de cercetare se masoara in numarul de patente aplicate – in 2011 s-au depus peste 5000 de patente in Anglia, record depasit doar de catre Rolls Royce.

Produsele Dyson sunt comercializate in peste 50 de tari. Compania are 3100 de angajati in intreaga lume si a atins in 2011 o cifra de afaceri de 1 miliard de lire sterline.

Printre tehnologiile de varf utilizate in designul produselor Dyson se numara Cyclone™ Technology,

Air Multiplier™ Technology, Ball™ Technology, Vortex Fingers™ si multe altele.

Gama Dyson este acum disponibila in Romania in retele de magazine electro-retail, precum si magazine online si contine urmatoarele produse:

8 modele de aspirator care acopera o gama larga de nevoi – editii speciale cu filtrare HEPA pentru persoanele alergice sau cu astm, modelul Animal cu perie rotativa si turbina special conceputa pentru posesorii de animale;   

• Air Multiplier: 3 modele de ventilator fara elice si unul de aeroterma fara elice;

Uscatoarele de maini Dyson Airblade care usuca complet mainile in doar 10 secunde.

 

Related posts

Camera video auto Full HD, cea mai buna alegere

Adina Meyers

bauMax deschide cel de al doilea magazin din Cluj-Napoca si al 15-lea magazin din Romania

Adina Meyers

Planta alergena, inamicul public in Bucuresti – Risti amenzi

Adina Meyers