LifeStyle

Oferte irezistibile pentru mansarda ta!

Ferestrele de mansarda VELUX sunt concepute si testate pentru a rezista celor mai vitrege conditii climaterice. Irezistibile sunt însa cele doua oferte promotionale pe care VELUX România le-a pregatit tuturor cumparatorilor care achiziţioneaza în perioada de toamna produsele VELUX participante la campania promotionala care se desfasoara la nivel naţional.

Continuând seria campaniilor promotionale din acest an, VELUX România doreste sa vina în întâmpinarea cumparatorilor care sunt în stadiul de renovare sau de amenajare a unei mansarde, la casa sau la bloc, si care îsi doresc sa beneficieze de mai multa lumina naturala si aer proaspat în încaperile preferate amenajate sub acoperisul în panta.

Astfel, compania VELUX ofera:

·150 de lei cadou pentru fiecare fereastra de mansarda VELUX cumparata împreuna cu rama de etansare si un rulou opac pentru controlul luminii

sau

· 100 lei cadou pentru fiecare fereastra de mansarda VELUX cumparata împreuna cu rama de etansare necesara montajului.

“Toamna este vârful de sezon pentru închiderea mansardelor, iar prin ofertele noastre irezistibile vrem sa venim în întâmpinarea nevoilor clientilor nostri. Tichetele cadou reprezinta modalitatea noastra de a le multumi pentru alegerea facuta. Clientii nostri se vor bucura de siguranta pe care le-o ofera un produs original. În acelasi timp, vrem sa-i încurajam sa ne contacteze în orice etapa a proiectului lor de mansarda, pentru a beneficia de asistenta expertilor nostri, fie accesând site-ul nostru www.velux.ro, fie apelând numarul gratuit 0-8008-83589”, a declarat Noemi Ritea, General Manager al VELUX România.

Cele doua oferte se desfasoara la nivel national în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie 2012. Ferestrele de mansarda VELUX se pot achizitiona prin intermediul distribuitorilor autorizaţi VELUX iar rulourile interioare opace sunt disponibile atât prin magazinul online www.veluxshop.ro cât si prin intermediul distribuitorilor autorizati.

Detaliile privind campania, regulamentul si condiţiile de participare sunt disponibile în perioada de valabilitate pe site-ul www.velux.ro.

Despre compania VELUX

VELUX este o companie daneza înfiinţata pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, de a asigura lumina naturala, aer proaspat si calitate vieţii oamenilor.

În prezent, aceste trei beneficii se regasesc în milioane de case din întreaga lume.

Numele VELUX deriva din doua cuvinte, VEntilaţie si LUX (termenul latin pentru lumina), fiind marca înregistrata înca din anul 1942. Astazi, dupa mai mult 70 de ani de la instalarea primei ferestre de mansarda într-o scoala din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat dar valorile au ramas aceleasi. Înca de la început, VELUX si-a propus sa fie o companie model, care fabrica produse folositoare oamenilor si care îsi trateaza clienţii si furnizorii într-un mod exemplar.

Prin produsele inventate si dezvoltate în ultimii 70 de ani, contribuim la îmbunataţirea climatului interior al spaţiilor de locuit, aducând lumina naturala si aerul proaspat în interiorul mansardei. La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuinţele sustenabile – cunoscuta sub denumirea de Casa Activa – ce presupune construirea de cladiri care produc mai multa energie decât consuma, asigurând în acelasi timp un mediu mai sanatos, mai curat si mai sigur.

Prezenti pe piaţa din România de 15 ani, comercializam cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, potrivite atât acoperisurilor înclinate cât si celor terasa, jaluzele, rulouri interioare si parasolare, panouri solare termice, produse de instalare si izolare termica, dispozitive de comanda si control. Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de constructii, cladiri noi sau renovate, publice sau private, si sunt comercializate exclusiv prin reteaua nationala de distribuitori specializati în domeniul materialelor de constructii.

Articole similare

Ritter – Broker de Asigurări se extinde în sistem de franciză

comunicat de presa

Comunicat de presa Cultura Alternativa

comunicat de presa

Dr Gerard si-a lansat operatiunile in Romania

casamea.ro

Lasă un comentariu