LifeStyle

Franke – un nou showroom in Cluj Napoca

Noul spatiu expozitional are o suprafata de 300 de metri patrati si este situat in Piata Abator 11, la 5 minute de centrul orasului.

„In noul concept, Franke Showroom Partener, accentul se pune pe produsele Franke folosind ca suport un mod unic de prezentare al produselor, prin folosirea de display-uri al caror concept respecta designul, formele si culorile companiei. Ne dorim ca fiecare consumator care ne trece pragul magazinului sa se simta confortabil, ca intr-o locuinta ideala si sa beneficieze de consultanta si servicii ireprosabile”, a declarat Florin Porojan, Director General Franke Romania.

In noul showroom clientii vor putea regasi cele mai noi si reprezentative produse Franke, sisteme complete care cuprind cuptor, plita, hota, chiuveta, baterie, expuse intr-un ambient nou, iar in combinatie cu mobila de calitate oferita de partenerul Cadoro Mobili, showroom-ul se prezinta la standarde inalte de calitate. Pentru noul concept de magazin, arhitectii au urmarit o modalitate de prezentare diferita, care sa evidentieze design-ul produselor si sa creeze potentialilor clienti o senzatie de confort atunci cand viziteaza pentru prima data showroom-ul.

„Alegerea unor sisteme de bucatarie incorporabile reprezinta un moment cheie pentru decorarea locuintei intrucat conteaza foarte mult culoarea, calitatea, design-ul si nu in ultimul rand mesterul care o monteaza. Cerintele actuale ale clientilor nostri se refera la produse de calitate, durabile, iar Franke ne confirma aceste lucruri“, a precizat Liviu Muresan, Director General Cadoro Mobili.

Pana la sfarsitul anului Franke va deschide alte 5 showroom-uri, toate urmand sa fie amenajate conform unui concept de design integrat.

Related posts

Targul National Imobiliar (TNI) isi deschide portile

Adina Meyers

Start EUROPAfest 2015

Adina Meyers

Noua cafetiera SENSEO® Quadrante de la Philips

Adina Meyers