LifeStyle

Gala Insign Awards 2018

Cea de-a șaptea ediție a concursului de design interior și-a desemnat câștigătorii.

Vineri, 2 noiembrie, a avut loc Gala Insign Awards 2018, organizat de Noblesse Interiors, în cadrul căreia au fost premiate cele mai interesante și frumoase proiecte de design interior din cele 95 înscrise în concurs.

 

Cunoscută și sub numele de “Oscarul designului interior”, competiția s-a adresat atât specialiștilor în domeniu, cât și tinerilor arhitecți și designeri aflați la începutul carierei. Astfel, este continuată inițiativa de a crea un ecou al talentului românesc și de a-i oferi recunoaștere și promovare.

Ca și în anii trecuți, proiectele înscrise în concursul Insign Awards au fost împărțite în două categorii: Senior și Young Talents, cu secțiunile Rezidențial și Spații Publice. Provocarea lansată de Noblesse Interiors pentru profesioniștii în domeniu, dar și pentru juniori a constat în teme și stiluri inedite și acea notă personală care să ofere autenticitate fiecărui proiect înscris.

 

“Prin acest concurs ne-am propus să adunăm cele mai bune proiecte realizate de designeri și arhitecți români care dovedesc viziune, originalitate și talent. În acest an s-au înscris în concurs peste 90 de proiecte, toate oferind o imagine convingătoare asupra potențialului designului românesc, pe care suntem mândri să îl susținem și promovăm. Pe această cale mulțumesc presei și partenerilor noștri: IBC focus, Igloo, Casa Lux și Casa Mea”, a relatat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Marele premiu a constat în suma de 1.000 de euro și a fost acordat la categoria Senior, secțiunea Spații Publice, iar la categoria Junior, marele premiu a constat în suma de 200 de euro, și a fost acordat tot la secțiunea Spații Publice, după cum urmează:

 

Senior/Spații Publice: I. Cristiana Zgripcea, Petru Baleanu și Alexandru Morar (marele premiu de 1.000 de euro); II. Magdalena Ancu; III. Miruna Ardelean

Senior/Rezidențial: I. Alina Stoian; II. City Project (arhitecți: Irina Ionescu, Ina Stănescu, Andra Poenaru); III. Iulia Popescu

Junior/Spații Publice: I. Mario Stoica (marele premiu de 200 de euro); II. Oana Toia; III. Razvan Ionut Drinceanu

Junior/Rezidențial: I. Alexandru Ionita; II. Diana Mirea; III. Andra Roman și Alexandru Miron

“Proiectele care au intrat anul acesta în cursa pentru marele premiu au reușit să atragă atenția atât prin nivelul înalt de competență, cât și prin diversitatea stilurilor abordate și creativitate”, a mai afirmat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

 

Notele au fost acordate de un juriu format din 6 membri, și anume: prof. dr. arh. Beatrice Joger, arh. Arthur O’Looney, arh. Adrian Ciocăzanu, arh. Alessandro Lusito, Loredana și Silviu Preda, Fondatori Noblesse Group.

 

Premierea a avut loc în cadrul unui eveniment organizat la Palatul Noblesse, o clădire monument istoric din strada Sfinților nr. 7, care a devenit unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design. Evenimentul a fost însoțit de un party, din care n-au lipsit cocktailurile și muzica bună.

 

Parteneri media: IBC Focus, Igloo, Casa Lux, Casa Mea

 

 

##

 

Noblesse Interiors reprezintă un concept unic în lumea designului interior, un mix al celor mai frumoase colecții de mobilier, decorațiuni, accesorii, corpuri de iluminat și textile, alături de servicii complete de design interior. Colaborând cu cei mai importanți producători internaționali, Noblesse Interiors a devenit curatorul celor mai frumoase colecții semnate de mari designeri ai lumii, caracterizate prin diversitate stilistică, creativitate și garanția unor produse premium, autentice. Specializați în proiecte rezidențiale, HoReCa, office și comerciale, designerii Noblesse Interiors sunt creatorii unei ambianțe unice, care reflectă povestea fiecărui beneficiar sau brand în parte.

 

Contact:

www.noblesseinteriors.com

Str. Sfinților nr. 7, București, România

marketing@noblesseinteriors.com

Tel.: 0749 280 796

 

 

 

 

Related posts

Turneu national sutinut de Razvan Suma

Adina Meyers

Cele mai inovatoare mall-uri din lume

Adina Meyers

Cetatea Sighisoara isi deschide portile pentru Festivalul ProEtnica 2013

Adina Meyers