Decor Home LifeStyle Practic

Fototapet 3D în casa ta – unde se încadrează cel mai bine și secrete pentru o alegere potrivită ție

Chiar dacă trecem de la starea de urgență la starea de alertă, nu ar trebui să uităm de faptul că pericolul încă există. Autoizolarea rămâne în continuare o recomandare din partea autorităților prin care se poate preveni răspândirea noului coronavirus.

Cu toții mărturisim cu părere de rău că nu ne-am putut bucura pe deplin de primăvară, acest anotimp aducător de stări de bine. Însă, pentru că suntem renumiți ca popor pentru faptul că ne pricepem la tot și toate, putem introduce o frântură de primăvară chiar în propria locuință. Fototapetele 3D cu peisaje ne sunt de ajutor în acest sens.

Fototapetele 3D – pentru stări de bine la superlativ!

Ne putem imagina ce schimbare majora pot induce fototapetele într-o locuință. În cazul celor 3D, schimbarea majoră e dublată datorita iluziei optice 3D care efectiv te introduce într-o altă lume, aproape reală, dacă vorbim de fototapete 3D cu peisaje, o lume a fanteziei – dacă vorbim de fototapetele 3D inspirate din peisaje ireale sau decoruri suprarealiste spectaculoase, limita fiind dată de imaginația umană care a creat aceste povești pentru pereți. Potrivit experților în design interior și arta amenajărilor, fototapetul 3D se potrivește de minune în dormitoare și living-uri. În aceste încăperi, fototapetul 3D conturează un decor aparte, un decor ce atrage atenția, completându-se armonios cu piesele de mobilier și decorațiunile.

Încă de la înființarea lui în 2008, magazinul online Deco-perete.ro își atrage clienții printr-o paletă largă și diversă de produse pentru decorarea pereților precum și servicii prompte mizând pe confortul alegerii produselor potrivite din confortul casei iar în perioada de pandemie cu atât mai mult preocupându-se și de asigurarea condițiilor de siguranță în procesul livrării produselor. Așadar, celor interesați le este recomandat să consulte categoria de fototapete 3D de la deco-perete.ro. În cadrul acestui magazin online se regăsesc o multitudine de modele de fototapete 3D – potrivite atât pentru living, cât și pentru dormitor.

Reguli în alegerea fototapetului potrivit

Atunci când vine vorba de propria locuință, e frumos ceea ce ne place nouă sau, așa cum spunea cineva, „Frumosul stă în ochii privitorului’’. Vestea bună e că nu există reguli în ceea ce privește alegerea fototapetului potrivit. Practic fiecare persoană interesată își alege fototapetul 3D în funcție de imaginea pe care o reprezintă, eventual ținând cont și de câteva aspecte tehnice ale materialului din care este realizat. Atribute de întreținere, de lavabilitate ale materialului sau legate de ușurința de aplicare pot fi utile atunci cand ne decidem să achiziționăm un fototapet.

Pe deco-perete.ro cei interesați sunt întâmpinați cu diversitate atât în ceea ce privește dimensiunile fototapetelor 3D, dar și modelele disponibile.

Singurul secret în ceea ce privește alegerea fototapetului 3D perfect ține de stil în combinare cu piesele de mobilier. Mai exact, culorile ce conturează fototapetul 3D trebuie să se împletească armonios cu paleta de culori a mobilierului, formând astfel tabloul unei încăperi amenajate corect iar din punct de vedere stilistic, să fie din aceeași poveste.

Timpul petrecut în autoizolare – mult mai plăcut prin intermediul picturilor pe numere

Pentru mulți dintre români, pictura pe numere este o activitate nouă, plină de mister. Potrivită atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, pictura pe numere poate consolida chiar și relația părinte – copil, timpul nefiind un obstacol în această perioadă.

Experții în arta frumosului de pe deco-perete.ro pun la dispoziția celor interesați o mulțime de modele de picturi pe numere. O dată finalizată pictura, aceasta poate fi așezată ulterior pe un perete cheie din locuință chiar neînrămată. Și cum ar fi ca în living sau dormitor să ai o pânză pictată de tine care să se potrivească cu modelul fototapetului, să fie ca o completare de care fototapetul 3D are nevoie pentru a crea o imagine de vis în cadrul dormitorului sau living-ului.

Pentru și mai multe detalii, pentru a vizualiza toate fototapetele 3D disponibile, dar și categoria de picturi pe numere, cei interesați sunt invitați să acceseze site-ul anterior menționat.

Related posts

Atelier de pictura si creatie pentru copii

Adina Meyers

Se deschide Antique Market I – manifestarea dedicată atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă

Adina Meyers

Electrolux Ergorapido: 10 milioane de aspiratoare vandute in 10 ani

Adina Meyers