LifeStyle

Forță ciclonică de aspirare cu Rowenta Compact Power

Peste tot în lume, designerii de interior optează pentru simplitate și funcționalitate. Mai puține accesorii și mobilier, mai multă eficiență. Aceste locuințe minimaliste au nevoie de electrocasnice high-tech ultra-performante, iar aspiratoarele Rowenta Compact Power Cyclonic se încadrează perfect în tendințe.

Specialiștii Rowenta au reușit să îmbine rezultatele eficiente și designul optim într-un singur instrument de curățare, compact și ușor de folosit.

Tehnologia avansată mono-ciclonică, fără sac, oferă un nivel dublu de filtrare, astfel încât reușește să capteze chiar şi cele mai mici particule de praf.

Se spune că o casă curată e semnul unei vieți irosite. Acesta nu mai este cazul atunci când avem la dispoziție o tehnologie performantă care ne ajută să curățăm locuința rapid și ușor. Aspiratoarele Rowenta Compact Power Cyclonic au fost create special pentru cei care își doresc să se bucure mai mult de viață, chiar și când vine vorba de curățenie!”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager, Groupe SEB România.

Aspiratoarele Rowenta Compact Power Cyclonic beneficiază de performanța 3A, ceea ce înseamnă că oferă cele mai bune rezultate în ceea ce privește:

– Performanța de aspirare pe suprafețe dure

– Emisia de praf

– Eficiența energetică.

Motorul de numai 750 de wați are aceeași performanță de aspirare ca un aspirator Rowenta cu putere de 2000 de wați, în timp ce consumul de energie este redus cu până la 50%. 

Related posts

BIFE-SIM 2019 – o incursiune în fascinanta lume a mobilei!

Adina Meyers

Cinci trucuri pentru ingrijirea tesaturilor, de la expertii in curatare

Adina Meyers

A’ Design Award and Competition 2013 – deschis inscrierilor pana pe 30 septembrie

Adina Meyers