LifeStyle

„Dragoste” pentru arta la Dimisca Studio/Gallery

Februarie, 2015. Luna iubirii este sarbatorita la Dimisca Studio/Gallery printr-o expozitie colectiva alcatuita din lucrari ce au ca tema dragostea. Expozitia va fi deschisa toata luna februarie la sediul galeriei din incinta Teatrului Tandarica.

Cate nuante are dragostea si din ce este facuta? O vedem toti la fel, sau fiecare are propria lui dragoste? Fie ca vorbim despre dragostea de cuplu, iubirea din familie, portretul femeii din vis sau ipostaze ale cuplului primordial Adam si Eva, peretii din Dimisca Studio/Gallery s-au transformat in suport pentru povesti cu si despre iubire.

Toate lucrarile din expozitie se incadreaza in curentul Outsider Art si Hiperrealism. Participa artisti atat din Romania, cat si din Franta: Laurentiu Dimisca, Parasca Agape, Mimi Revencu, Petre Petrescu, Eva Cerbu, Vassalo, Sissi, Atek, Mircea Romanescu, Poncon, Smolek, Carel, Maria Mete, Blondine, Bogdan Enache, Madalina Dina, Angela Szabo, Kara Eduard, Ciprian Istrate, Irina Irimescu, Aida Coloraida, Karianne kBoo, Alexandra Pasca, Lajameux, Vinay Michelle, Mihai Agape, Aurel Cogealac, Alexandra Zachi.

Conceptul de Outsider Art Fashion este si el molipsit de iubire – pentru iubitorii de arta purtabila, Laurentiu Dimisca a scos o noua colectie de tricouri printate cu tablouri cu tematica

Fondata in 2008 de catre artistul Laurentiu Dimisca, Dimisca Gallery este un spatiu destinat promovarii artistilor nationali si internationali care fac parte din miscarea Outsider Art. Galeria este vizibila la nivel international, cu participari la expozitii in Europa, SUA, America de Sud. Mereu in cautare de nume noi, galeria are deja un portofoliu de 100 de artisti, ale caror opere le puteti admira in Bucuresti, strada General Eremia Grigorescu, nr. 24, in incinta Teatrului Tandarica.

Related posts

Promotia Europeana Hormann intra in runda urmatoare

Adina Meyers

Cea de-a 3 ediție a Cupei Tymbark Junior s-a încheiat. Vă prezentăm campionii.

Adina Meyers

A apărut revista Casa Mea de februarie!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe