LifeStyle

Florăriile Floria X ENTRANCE

Florăriile Floria, divizia offline a www.floria.ro, inaugurează colaborarea cu ENTRANCE, unul dintre cei mai importanți luxury fashion retaileri din România.

Împreuna cu ENTRANCE  și consilierii săi de imagine, RDStyling Projects (Roxana Voloșeniuc și Domnica Mărgescu) Floria a amenajat cea mai nouă Oaza Urbana din inima orașului, aflată pe Str. Ion Brezoianu 23-25, la parterul clădirii Universul, construcție cu însemnătate istorică pentru București.

Oaza formată din plante vii, crează o atmosferă de savană tropicală, fiind elementul central al magazinului, conturând o imagine spectaculoasă alături de creațiile designerilor precum Thom Brown, Maison Margiela, Marni, Rick Owens, J.W. Anderson, Off White, AMI și mulți alții.

Floria deschide astfel orizontul către zona de visual merchandising și window dressing, dorind să aducă un suflu proaspăt acesui tip de design interior, prin folosire de plante vii și decoruri organice.

Mihai Scarlat – Managing Director – MPR Agency

Related posts

Wild Christmas de la YaU

Adina Meyers

Liderul mondial in motoferastraie a lansat in Romania un model special pentru ingrijirea copacilor

Adina Meyers

Roca te trimite la Barcelona! Istoria unui lider mondial, in 5 intrebari, te poate duce in Catalunya

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe