LifeStyle

Tu cum te pregatesti de concediu?

A venit vara. La fel de repede se apropie si concediul. Si, cum in sezonul cald majoritatea aleg sa-si petreaca zilele calduroase pe malul marii, sacrificiile de a expune un corp perfect sunt mari.

Fiecare dintre noi vrea sa afiseze un corp perfect si bine tonifiat. Pe unii ii ajuta varsta, metabolismul sau, pur si simplu, constructia genetica. Pentru ceilalti, insa, definitia corpului perfect implica munca multa.

Cum se poate obtine un corp perfect? Bineinteles, cu multe exercitii fizice si o dieta echilibrata. Un program strict e cel mai bun prieten in atingerea obiectivelor si, pentru imbunatatirea rezultatelor, se poate apela la suplimente alimentare.

Parerile specialistilor privind suplimentele sunt impartite. Unii le considera necesare, in timp ce altii le ataca vehement. Insa, care sunt cele bune si cu rezultate multumitoare? Cele naturale, bineinteles. Din grija pentru sanatate, Koliba lanseaza concentratul proteic din zer sub forma de pulbere WPC 80%, un produs natural, disponibil in doua variante: simplu sau cu gust de ciocolata. Si, pentru o eficienta sporita, continutul de proteine uscate este de cel putin 80%. WPC-ul este o proteina bogata in aminoacizi importanti pentru cresterea masei musculare, sinteza proteinelor si suplimentarea fibrelor musculare cu nutrientii necesari.

WPC-ul nu inlocuieste un regim alimentar, ci vine ca o sursa alternativa de proteine. Alaturi de o dieta echilibrata si exercitii corespunzatoare, rezultatele vor fi vizibile in cel mai scurt timp. Doza recomandata este de 25g, dizolvabila in apa, dimineata, pe stomacul gol, sau dupa exercitiile fizice. A nu se consuma cu lapte intrucat impiedica absortia si poate avea efecte secundare (balonare, efect laxativ – cauzate si de nerespectarea dozei recomandate).

Dieta, sportul si WPC-ul vor fi secretele tale sanatoase pentru un corp perfect!

 

Related posts

Consumabile igienice de catering pentru evenimente și livrări la domiciliu

Adina Meyers

Mai simplu si mai usor cu noul dvd burner de la Panasonic

Adina Meyers

Spune STOP infectiei urinare

Adina Meyers