Amenajari Exterioare

Fiskars Inspiration™ adauga culoare gradinaritului urban

Recunoscand gradinaritul drept o bucurie pentru toti, Fiskars lanseaza o gama de plantatoare si foarfeci colorate menite sa inspire si sa incurajeze gradinarii din orase si nu numai.

Gama Fiskars Inspiration™ duce mai departe caracteristicile companiei de durabilitate, greutate redusa, ergonomie, calitate superioara si design, prin introducerea a doua teme diferite de culoare, alb si lila, ambele reflectand o abordare moderna a gradinaritului, apropiata de stilul de viata urban.

Gama Fiskars Inspiration™ acopera nevoile esentiale ale unui gradinar in oras si este ideala pentru utilizarea in spatiile limitate, de la micile gradini la balcoane sau chiar interioare.

Disponibila sub numele de Inspiration™, gama include doua tipuri de foarfeci de mana (foarfeca nicovala si foarfeca pas cu pas) si cinci plantatoare pentru fiecare culoare, oferind gradinarilor incepatori si entuziastilor un set excelent de unelte pentru a planta si a cultiva singuri (GIY – Grow it yourself – Cultiva tu insuti) cu stil.

Foarfecile de gradina din aceasta gama se bazeaza pe designul foarfecilor Fiskars SingleStep™, castigatoare a premiului reddot in 2011. Plantatoarele, care includ un cultivator, o furca pentru buruieni, un plantator, un plantator ingust si o sapaliga sunt fabricate din  FiberComp™, (material patentat Fiskars din poliamida armata cu fibra de sticla) care ii asigura rezistenta, greutate redusa si posibilitatea de a ascuti uneltele dupa utilizare indelungata.

Despre lansarea noii game de unelte, Directorul R&D, Petteri Masalin declara: “Fiskars Inspiration™ reprezinta o noua directie pentru produsele noastre de gradinarit, de a inspira si incuraja gradinaritul indiferent de care este coltul verde al fiecaruia. Este dreptul fiecaruia sa se conecteze la natura iar aceasta gama ofera echilibrul dintre vizual, design si caracteristicile corespunzatoare – echipamentul esential pentru orice gradinar de la oras.“

Related posts

Unde amplasam si cum construim piscina

Adina Meyers

Un domeniu realizat din trei proprietăţi

Adina Meyers

Este sezonul grătarelor!

Adina Meyers