Home

Fii creativ! Și scările pot fi decorate

Dacă vrei să adaugi un plus de personalitate locuinței tale ideea de a decora scările cu tapet este una potrivită. Chiar dacă nu locuiești într-o casă cu etaj poți folosi o scară suport pentru flori, cărți etc. Așadar, cu puțină imaginație poți crea un decor deosebit.

Înainte de a te apuca de treabă trebuie să te hotărăști asupra temei pe care o vei folosi. Această etapă nu ar trebui să fie una dificilă deoarece poți alege ca subiect un hobby, un oraș pe care l-ai vizitat și care te-a impresionat, un tablou etc. În plus, în magazinele de specialitate vei găsi multe modele. Dacă îți este greu să iei o decizie poți să achiziționezi mai multe variante pe care să le alături așa cum dorești. Totul  ține de creativitatea ta.

Apoi va trebui să creezi un echilibru între tapetul ales și stilul de amenajare al căminului tău. Sunt importante culorile alese, dar și volumele desenelor. Scopul este să evidențiezi treptele fără a încărca spațiul din jurul lor.

În galeria foto vei regăsi câteva imagini cu scări tapetate. Sperăm să te inspire în alegerile tale viitoare.

Sursă foto: https://www.facebook.com/unmillondeideass/

 

Related posts

Transformă casa într-un cămin: decorațiuni interioare și accesorii – FOTO

Adina Meyers

CASA DE LICITATII GOLDART (www.goldart.ro)

Adina Meyers

4 factori cheie care vor modela cererea viitoare de spații de birouri

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe