LifeStyle

Fibrex Shop – magazin online pentru cazi de baie, cabine de dus si accesorii

Calitatea materialelor utilizate integreaza produsele magazinului Fibrex Shop in ultimele standarde europene. Site-ul este destinat deopotriva persoanelor fizice si juridice care doresc sa-si achizitioneze o cada de baie sau o cabina de dus urgent si la pret de producator. Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat rapid la adresa clientului, in cel mai scurt timp posibil.

In plus, Fibrex Shop faciliteaza, printr-un sistem rapid si comod, legatura cu instalatorii si firmele de instalatii pe baza unor cupoane de reducere in functie de rulajele pe care acestia le desfasoara. Doar in magazinul virtual Fibrex Shop beneficiati de oferte speciale si promotii la diferite modele de cazi de baie si cabine de dus produse de catre Fibrex.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina www.fibrexshop.ro!

Fibrex – producator in Romania

Dupa o experienta in domeniul materialelor compozite de peste 10 ani, perioada in care am fabricat prima cada de baie din fibra de sticla din Romania, a luat nastere in anul 1997 firma Fibrex Co SRL. Realizarea primei cazi de baie din materiale compozite a insemnat un pas important facut in Romania, pe linia apropierii de noile tehnologii din industria materialelor de constructii.

In anul 2000, in urma achizitionarii unei linii automate de termoformare am realizat primele cazi de baie din acril din Romania, obtinute pe linie automata de termoformare, iar in anul 2001 am termoformat si echipat primele minipiscine din tara. Au urmat ani de studii, vizite in strainatate la producatori renumiti si targuri de specialitate, insa acum suntem in masura sa afirmam ca stapanim ultimele tehnologii si metode de fabricatie a produselor noastre.

 Peste 1.000.000 de persoane folosesc zilnic produsele FIBREX!

Related posts

Cornelio Cappellini un brand cu tradiţie

Oana Voicu

Reciclarea – Coșurile de gunoi ideale pentru colectarea selectivă

Adina Meyers

Plaza Romania ii premiaza pe tinerii talentati in finala concursului „Allegria” Fundatia Dan Voiculescu

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe