LifeStyle

Ferestrele tale sunt pregatite pentru iarna?

Este un reflex absolut normal: atunci cand trebuie sa iesim afara, in timpul iernii, imbracam hainele groase care ne protejeaza de frig. Daca ne este racoare in casa, mai punem un pulover, sosete

groase si probabil dam caldura mai tare. In serile geroase, cand totul este inghetat afara, locuintele noastre devin si ele mai racoroase si evident creste si consumul energetic.

De fapt, putem foarte usor sa evitam pierderile de caldura in zilele reci prin simplul gest de a trage draperiile sau rulourile. Este foarte la indemana mai ales in cazul ferestrelor de mansarda VELUX: rulourile plisate-opace potrivite acestora pastreaza caldura la interior gratie materialului izolator din compozitie.

“Este o idee extraordinara sa accesorizezi ferestrele de mansarda cu rulouri plisate-opace, deoarece aluminiul dintre cele 2 straturi de material plisat sporeste gradul de izolare termica. Rulourile trase peste ferestre ajuta la mentinerea temperaturii optime din mansarda, astfel incat camera va fi mult mai confortabila pentru a-ti petrece timpul in zilele geroase,” spune Noemi Ritea, Director General al VELUX Romania. Atunci cand sunt deschise complet, rulourile plisate-opace imbunatatesc izolatia termica cu pana la 34% pentru fiecare fereastra de mansarda in parte.

Rulouri plisate opace – produse  multifunctionale

Aceste rulouri fac chiar mai mult decat sa economiseasca energie – sunt complet opace pentru a oferi intimitate si un bun control al luminii si au un design care atrage, gratie structurii care se pliaza. Mai mult decat atat, se pot ajusta. Nefiind fixate la partea superioara sau la cea inferioara, pot fi deplasate pe suprafata ferestrei in orice pozitie, blocand razele soarelui dar lasand totusi lumina sa intre.

“Atunci cand ai un rulou mobil care se ajusteaza in functie de lumina, asa cum o face ruloul VELUX, poti sta confortabil in fotoliul de langa fereastra, citind o carte buna, avand suficienta lumina dar fara sa fi orbit de soare. Poti aseza ruloul in asa fel incat sa blochezi doar lumina directa si puternica a soarelui,” spune Noemi Ritea, Director General al VELUX Romania.

Acum este momentul sa va pregatiti pentru iarna!

Cititi mai mult despre rulourile inovative VELUX si alegeti culoarea preferata pe site-ul www.velux.ro sau pe magazinul online www.veluxshop.ro

Grupul VELUX a lansat rulourile plisate-opace intr-o gama de 9 culori diferite.

Materialul este dublu, in doua straturi, tip fagure, avand la interior o folie din aluminiu. Ruloul este mobil si poate fi pozitionat oriunde se doreste pe fereastra, rulandu-se pe sinele glisante in sus sau in jos, pentru a controla lumina. Montajul acestuia este foarte usor cu ajutorul sistemului Pick&Click. Ruloul se poate combina cu plasa impotriva insectelor, cu ruloul exterior parasolar VELUX sau cu roleta exterioara VELUX.

 

Articole similare

MOBILA EXPO a expus tendințele unei industrii care se reinventează de la an la an

Adina Meyers

Kuma – produse de design contemporane fabricate in Romania

Adina Meyers

Pasionații de călătorii își dau întâlnire la Târgul de Turism al României!

Adina Meyers