LifeStyle

Expozitia „O lume” a artistei Mirela Iordache

Mirela despre lucrarile ei:

Intamplarea si spontaneitatea joaca un rol important in demersul meu plastic, la fel de important ca structura de idei si schite, pe care cele doua se aseaza.
Pe jumatate sunt spectator la ceea ce mi se reveleaza, pe jumatate participant la ceea ce fac.

Impreuna, recompun emotia regasirii propriei persoane in fiecare lucrare

Mirela este cel mai “prospat” membru al galeriei iar aceasta prima colaborare precum si locatia aleasa pentru expunerea lucrarilor este o experienta menita sa aduca ceva nou de ambele parti.

Expozitia face parte dintr-o serie de evenimente menite sa marcheze implinirea unui an de la lansarea proiectului Danaartgallery si beneficiaza de  sustinerea Operei Nationale Bucuresti, Teatrului Masca, Hotel Epoque, club La Scena  a companiei Murfatlar, companiei Xerox, firmei Rembrandt Graphic-Centre, site-ului Hopa-Sus precum si a partenerilor media: Senso TV,Sapte Seri, Igloo media, Port.ro, Metropotam, Casa mea, Modernism, Vernisaje.ro, 4 arte, Artactmagazine, Calendar evnimente, PR wave, Acasa.ro, e- Voila, Glare magazine, Artboom, Art business, Observator Cultural, Neaparat.ro.

Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 22.02.2011 incepand cu ora 18.00

Related posts

Tort de post cu gem de caise

Adina Meyers

Gealan, partener al organizatiei Habitat for Humanity

Adina Meyers

PayNet, un model de viitor

Lucia Lazar

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe