LifeStyle

Expo Drink încântă simțurile pasionaților de băuturi rafinate!

ROMEXPO vă invită la Expo Drink – târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non-alcoolice care se va desfășura în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie în Pavilionul B2.

Expo Drink completează tematica a două târguri de marcă organizate în Centrul Expozițional ROMEXPO, Indagra și Indagra Food&Carnexpo, care au loc în aceeași perioadă. La Expo Drink s-au înscris deja peste 25 de producători de vinuri și băuturi alcoolice populare sau exclusiviste, distribuitori din domeniu și producători de echipamente folosite în procesul de vinificație, producători și distribuitori de sucuri naturale sau carbogazoase, cafea și ceaiuri din țări precum România, Bulgaria și Portugalia.

Ediția 2019 a Expo Drink este o ediție a surprizelor. Vizitatorii se vor bucura de prezența la târg a uneia dintre cele mai renumite distilerii din Europa, vor interacționa cu distilerii artizanale ce respectă rețete de familie transmise din generație în generație și vor redescoperi soiuri autentice de vin, înnobilate de istorie, transformate simplu și firesc în vinuri proaspete și rafinate.

Producătorii de bere artizanală vor oferi pasionaților consiliere începând de la alegerea echipamentului adecvat, până la mentenanță și suport tehnic după punerea în funcțiune.

Sortimentele de bere expuse la Expo Drink 2019 sunt dintre cele mai variate, de la tipuri de bere nefiltrată, nepasteorizată, tipuri de bere filtrată, până la mărci cu un proces de fabricație care durează 60 de zile, cu dublă fermentație și care conțin doar ingrediente naturale 100%.

Organizatorii Expo Drink nu i-au uitat nici pe iubitorii de cafea și siropuri. Degustările de cafea verde și prăjită de specialitate, cold brew coffee sau siropuri naturale procesate la rece și BIO, vor încânta simțurile vizitatorilor.

Echipa de organizatori Expo Drink este în continuare deschisă tuturor companiilor care activează în industria băuturilor alcoolice și non-alcoolice care nu și-au rezervat încă participarea la eveniment și doresc să se alăture celor trei manifestări-maraton care se desfășoară între 30 octombrie și 3 noiembrie.

Despre ROMEXPO
ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Related posts

2 reguli pentru a vă da seama unde să puneți umidificatorul

Adina Meyers

70% dintre europeni utilizeaza ciclul de spalare Bumbac si Sintetice

Adina Meyers

Delta Studio devine furnizor exclusiv al brandului Laufen în România

Adina Meyers