Amenajari Interioare

Exploreaza potentialul spatiului din podului casei

De aceea, va prezentam cele mai importante avantaje de care puteti beneficia odata cu renovarea spatiului de sub acoperisul in panta.

Mai mult spatiu locuibil

Nimic nu se poate compara cu sentimentul de a pasi intr-o mansarda dotata cu ferestre VELUX care lasa lumina sa patrunda, avand totodata un efect evident de marire a  spatiului vizual. In functie de dimensiunile podului, acesta poate fi transformat intr-un living, o bucatarie, un dormitor pentru copii sau intr-un apartament de invidiat la mansarda. Ferestrele de mansarda VELUX iti vor oferi nu doar o priveliste minunata, dar vor transforma complet fiecare colt din mansarda.

Buna izolare si consum redus de energie

Se stie ca podurile vechi sunt de regula insuficient izolate. Odata cu renovarea podului, atat peretii cat si invelitoarea vor necesita o izolare corespunzatoare, ceea ce se va reflecta  in economii pe termen lung. Reabilitarea termica a podului rezolva problema pierderilor de caldura prin acoperis, ceea ce duce la diminuarea facturii la incalzire in timpul iernii, pentru intreaga casa. De asemenea, costurile la incalzire vor fi in mod automat mult reduse si in plus, veti beneficia de o temperatura optima in mansarda pe timpul verii.

Climat interior sanatos

Uneori avem nevoie sa tinem caldura in interior, alteori trebuie sa ne protejam de caldura. Cu ajutorul rulourilor interioare si exterioare potrivite ferestrelor de mansarda VELUX aveti posibilitatea sa reglati temperatura interioara, oricare ar fi conditiile climaterice. Rulourile interioare controleaza lumina total sau partial iar rulourile exterioare parasolare sau roletele exterioare va vor proteja de caldura in zilele toride de vara.

O investitie pe mai multe nivele

Nu doar sanatatea si starea noastra generala se vor imbunatatii odata cu mutarea intr-o mansarda.  Noul spatiu frumos amenajat reprezinta o investitie valoroasa iar daca intr-o zi va hotarati sa-l vindeti, cu siguranta va creste considerabil valorea proprietatii dvs.

Pentru mai multe detalii, consultati ghidul complet de renovare disponibil pe www.velux.ro

Related posts

Design clasic elegant într-o vilă din Brașov

Adina Meyers

9 reguli simple de amenajare a mobilierului

Adina Meyers

10 case la inaltime

Adina Meyers