LifeStyle

Eveniment caritabil „Arta pentru viata Alexandrei Sfirlogea”

Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei (ASPSE) impreuna cu elevii Colegiului National „Grigore Moisil” din Bucuresti organizeaza in aceasta seara un eveniment caritabil, la teatrul Arcub, pentru Alexandrei Sfirlogea, consilier psihologic in cadrul colegiului.

Alexandra a fost diagnosticata cu metastaze osoase dupa aproape 6 luni in care a fost plimbata de la un doctor la altul deoarece nu au putut sa ii puna un diagnostic corect. Boala s-a agravat, aproape nu se mai poate deplasa, iar durerile au devenit insuportabile. Un doctor austriac i-a redat speranta, spunandu-i ca se poate opera in Viena, aceasta fiind singura sansa, singura solutie.

Operatia costa 55.983 €, intrucat este o operaţie dificila, la care va lua parte o intreaga echipa de medici. Aceasta trebuie sa aiba loc cat mai repede posibil.

Intr-un timp foarte scurt, elevii C. N „Grigore Moisil” si membrii ASPSE au reusit sa se mobilizeze pentru a organiza un frumos program artistic alcatuit din momente de teatru, muzica si dans.

Scopul acestei campanii este de a strange fonduri pentru a salva viata Alexandrei, care de-a lungul timpului a indrumat generatii intregi de elevi, le-a deschis noi orizonturi si a fost alaturi de ei la nevoie.

Evenimentul va avea avea loc la Teatrul Arcub (Str. Batişte nr. 14, Bucureşti – In spatele hotelului Intercontinental), in data de 9 februarie, la ora 19.00.

Taxa de intrare este de 10 lei. De asemenea, se pot face DONATII SUPLIMENTARE inainte si dupa spectacol!
 

Detalii necesare pentru donatii:

CONTURI

LEI: RO11BRMA0999100068254434
EUR:RO11BRMA0999100068254628
USD:RO11BRMA0999100068255016
SFIRLOGEA MARIA ALEXANDRA – CNP: 2690529463066
BANCA ROMÂNEASCĂ
COD SWIFT: BRMAROBUXXX

Mai multe detalii se afla aici.

Related posts

Dezumidificator, uscator de rufe sau calorifer? Care este cel mai bun mod de a usca rufe in casa

Adina Meyers

Sony VAIO, accesorizat perfect pentru Craciun

Adina Meyers

Descopera produse semnate de designeri romani la Targul de Bijuterie Contemporana Autor

Adina Meyers