LifeStyle

ETAGE, showroom dedicat designului ambiental, organizeaza „Saptamana portilor deschise”

ETAGE, showroom dedicat designului ambiental proaspat lansat pe piata romaneasca, organizeaza in perioada 10 – 14 iunie „Saptamana portilor deschise”.

In acest interval, oricine viziteaza showroom-ul din strada Nerva Traian nr. 5 si cumpara orice produs din catalogul Etage intra in marea extragere pentru un sejur de 7 zile pentru doua persoane pe litoralul romanesc, la un hotel de 5 stele*. In aceasta perioada, Etage propune reduceri masive la produsele de top. Catalogul cu ofertele promotionale poate fi consultat aici.

„Saptamana portilor deschise la ETAGE” este dedicata tuturor celor care doresc sa isi transforme locuinta in casa mult visata, cu sprijinul expertilor si consilierilor Etage. Aici este locul unde branduri importante din domeniul designului interior – Bauland, Kulttur, Interfloor, SSAB si-au unit fortele creatoare pentru a veni in intampinarea iubitorilor de frumos, a celor care isi doresc confortul absolut al locuintei pentru intreaga familie.

Consultanta gratuita din partea consilierilor ETAGE

„Stim ca amenajarea unei locuinte nu este un lucru usor. Din acest motiv am creat conceptul ETAGE, o combinatie inedita intre fantezia ideilor si utilitate, pentru ca locuinta oricarei persoane sa fie amenajata cu produse de calitate superioara, sa aiba un stil unitar, sa respire armonie, si, mai ales, sa reflecte personalitatea unei familii”, spune Marius Lembac, General Manager ETAGE.

Produsele promotionale din „Saptamana portilor deschise”fac parte din urmataorele game: parchet dublu stratificat, usi de interior, tapet, pardoseala PVC, placaj ceramic.

Participantii la eveniment vor putea gasi toate raspunsurile la intrebarile legate de amenajarea locuintei și vor primi idei potrivite bugetului lor.

Related posts

Cele mai bune servicii de catering cu consumabilele de unică folosință

Adina Meyers

Fotografiaza perfect cu noile Cyber-shot™ intuitive

Adina Meyers

Pasionații de călătorii își dau întâlnire la Târgul de Turism al României!

Adina Meyers