De Valentine’s Day, o escapadă romantică este mereu binevenită, chiar și virtual. Îți prezentăm un colț de rai, departe de agitația orașului, mai precis în Cornwall, UK. Aici, casele de piatră, rustice, se integrează perfect în orizonturile câmpurilor verzi, presărate cu flori înmiresmate.

Un hambar devenit locuință

Este frumos și idilic ce vezi în imagini, dar să știi că nu a fost mereu așa. Inițial aici a fost un hambar de piatră. Acesta a trecut printr-o renovare radicală, pentru ca într-un final să fie transformat într-o locuință caldă și confortabilă, unde mobilierul de lux se împletește cu elemete rustice.

Interiorul este un amestesc eclectic de mobilier retro, obiecte vechi recondiționate și unele moderne. Cu siguranță că cei care vin aici într-o escapadă romantică se vor simți norocoși și se vor bucura de spațiu la maxim!

Un interior rustic

Dormitorul matrimonial este presărat cu câteva accente roșii care îl fac foarte romantic. Poate fi un bun exemplu despre cum poți decora un dormitor de Valentine’s Day. Tapetul cu biciclete este inspirat chiar de împrejurimi, căci pe aici mai toată lumea folosește bicicletele ca mijloc de deplasare.

Livingul și bucătăria comunică. Și aici vei observa accente frumoase de culoare (galben și roșu) care completează întreaga amenajare. Șemineul este piesa de rezistență: în serile lungi de iarnă și chiar și în seara de Valentine’s Day, acesta asigură atmosfera romantică și călduroasă. Canapeaua moale este și ea un element important: poziționată cu fața spre șemineu, aceasta reprezintă spațiul de relaxare din living.

Din living, direct în grădină

Pe lângă interiorul superb, grădina este și ea deschisă oaspeților. Ușile mari din living se deschid direct spre grădină. Dacă vii aici în timpul sezonului cald, vei fi captivat de câmpurile verzi și de multitudinea de flori. Proprietatea este destul de mare, așa că ai mult spațiu de plimbare în liniște prin natură.

Este foarte simplu să îți imaginezi un scenariu de vacanță romantică aici!

Vezi mai multe imagini în galeria foto atașată.

Foto: www.uniquehomestays.com

Related posts

Nu ești decis în privința culorilor? Alege o amenajare în alb și negru

Adina Meyers

Cum sa integrezi corect un fotoliu de masaj de la Komoder in livingul tau

Adina Meyers

Ediţie specială! EXPO CASA MEA, 3-6 mai ROMAERO – Expozanţii şi organizatorii ne fac un tur al târgului

Adina Meyers