LifeStyle

Elis Pavaje a livrat produse pentru constructia Salii Polivalente din Cluj

Elis Pavaje, lider pe piata pavajelor din Romania, a contribuit la constructia Salii Polivalente din Cluj, menit sa reintregeasca ansamblul arhitectonic al Arenei Cluj. Contractul a constat in furnizarea de pavaje si borduri in valoare totala de 90.000 euro, lucrarile de executie fiind realizate de compania CON – A Sibiu.

Sala Polivalenta din Cluj, cea mai moderna din Romania, a fost finalizata dupa aproape patru ani de la demararea proiectului. Realizata in urma unei investitii de 70 de milioane de lei, constructia este o sala multifunctionala dedicata sportului si divertismentului, cu o suprafata de 40.000 de mp construiti. Cladirea dispune de aprox. 7.100 de locuri pe scaune pentru competitii sportive si aprox. 10.000 de locuri pentru concerte si evenimente culturale, parking pe un nivel cu 450 de locuri de parcare, sala separata de antrenamente, o pardoseala demontabila care permite practicarea unei game extrem de largi de sporturi (karate, handball, gimnastica, box, basketball, tenis de camp), precum si de tribune retractabile pentru amenajarea scenei pentru concerte sau spectacole.

Pentru amenajarea exterioara a salii, compania Elis Pavaje a livrat produse in valoare de 90.000 euro, utilizate pe o suprafata de circa 7190 de mp. Printre modelele folosite se numara pavajele Umbra Patrat P4 in trei nuante de gri, realizate special la comanda (produse montate si in cadrul Arena Cluj), Frunza F4 in nuanta ciment (produs montat si in cadrul Arena Cluj), precum si doua tipuri de borduri, B1 si B3, in nuanta ciment.

„Ne bucuram ca am putut contribui la realizarea celei mai noi si moderne sali polivalente din Romania, un proiect amplu si important pentru dezvoltarea sportului si a divertismentului la nivelul Clujului si a intregii tari. Prin calitatea si aspectul estetic, modelele de pavaj Elis Pavaje intregesc arhitectura moderna a proiectului, reflecta standardele de inalta calitate si totodata creeaza un spatiu placut pentru clujeni si vizitatori”, a declarat Emil Gota, Director General Elis Pavaje.

Constructia este situata in vecinatatea stadionului Cluj Arena, finalizat in 2011, proiect pentru care Elis Pavaje a furnizat materiale si servicii de montaj in valoare de 400.000 de euro.

Sala Polivalenta Cluj formeaza impreuna cu Sala Sporturilor "Horia Demian" situata la 500 de metri si cu stadionul Cluj Arena, un complex sportiv unic in Romania, care poate gazdui turnee finale de Campionate Europene sau Mondiale pentru diferite sporturi.

Primul eveniment oficial in cadrul Salii Polivalente este concertul artistului britanic James Blunt care va avea loc in 31 octombrie, in cadrul Festivalului International de Muzica si Arta Transilvania – TIMAF.

Related posts

Delta Studio lanseaza 3D Competition – „Amenajare de Baie cu Produse Porcelanosa Grupo”

Adina Meyers

Cum folosesc copiii internetul. Studiile arata ca parintii vor un lucru total diferit

Adina Meyers

ULTRA protectie pentru un organism fortificat – noua gama Vitabiotics

Adina Meyers