LifeStyle

Hornbach deschide Targul de Craciun cu peste 2.000 mii de articole de sezon

Retailerul de materiale de constructii si gradinarit organizeaza anul acesta cea de-a 7-a editie a Targului de Craciun in toate magazinele proprii.

Incepand cu data de 24 octombrie, clientii pot vizita zonele special amenajate din fiecare magazin Hornbach, unde vor gasi peste 2.000 de articole de sezon. Pe o suprafata de aproximativ 200 metri patrati, in fiecare magazin al retailerului, vor fi disponibile globuri, produse de iluminat, brazi si multe alte deocoratiuni diverse.

”Clientii Hornbach vor avea posibilitatea de a alege, de exemplu, din peste 170 feluri de globuri cu un stoc de 7.800 bucati, peste 320 articole diferite pentru iluminat cu un stoc de 17.000 bucati, atat pentru exterior cat si pentru interior, decoratiuni diverse, lumanari, ghirlande sau brazi de Craciun, de mai multe dimensiuni si inaltimi, printre care se numara si specia Abies Nordmanniana, adusa din Danemarca”, spune Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Potrivit acestuia, Targul de Craciun de anul acesta aduce pe rafturile Hornbach, in exclusivitate pentru magazinele de materiale de constructii si gradinarit, globuri de sticla pictate manual.

„In fiecare an, Targul de Craciun Hornbach are un impact pozitiv asupra cifrei de afaceri a companiei, atat in Romania cat si in toate celelalte tari europene in care operam. In ceea ce priveste produsele care inregistreaza cele mai mari vanzari, brazii, ghirlandele luminoase si globurile se afla pe primele locuri”, a mai spus Mugurel – Horia Rusu.

Ca în fiecare an, in perioada Targului de Craciun, Hornbach va organiza si activitati speciale pentru copii.

Dincolo de produsele destinate sarbatorilor de iarna, clientii Hornbach au acces permanent, in toate cele cinci magazine, la peste 120.000 de produse, dintre care 60.000 mereu pe stoc si alte 60.000 disponibile la comanda.

 

 

Related posts

In fiecare joi, Chefs te provoaca la BE Soci@l!

Adina Meyers

Camerele de supraveghere wireless pentru siguranța casei

Adina Meyers

Desert de sezon: prajitura cu struguri

Adina Meyers