LifeStyle

Electrolux introduce noile etichete energetice pe toate modelele sale de aspiratoare

Incepand cu luna septembrie, Electrolux a introdus noile etichete energetice pe toate modelele sale de aspiratoare. Aceasta eticheta este identica in toate statele Uniunii Europene si promoveaza standardul european in ceea ce priveste consumul de energie.

„De peste 100 de ani, Electrolux este lider in inovatie prin modelele sale de aspiratoare. Aceste noutati sunt aduse atat la nivelul consumului de energie, pentru a proteja mediul, cat si la nivelul performantelor, pentru a obtine cele mai bune rezultate la curatenie. Introducerea etichetelor ecologice este o confirmare a angajamentului nostru de a oferi consumatorilor produse la cele mai ridicate standarde, in conformitate cu normele europene”, a declarat Carmen Georgescu, Director de Marketing si Comunicare al Electrolux Romania. „In prezent, toate modelele de aspiratoare care se gasesc pe piata respecta reglementarile introduse de catre Uniunea Europeana iar pe viitor vom continua sa aducem produse inovatoare, adaptate nevoilor utilizatorilor”.

Noile etichetele energetice sunt similare cu cele deja existente pe frigidere sau masini de spalat, insa sunt adaptate pentru categoria aspiratoarelor. Acestea vor analiza performantele aspiratoarelor din mai multe puncte de vedere:

  1. Eficienta energetica: Eficienta consumului raportat la colectarea prafului de catre utilizator. Aceasta trebuie sa fie mai mica de 1.600 W. In prezent, toate modelele de aspiratoare Electrolux se incadreaza in limitele de consum reglementate, avand valori cuprinse intre 700 si 1550 W.

  2. Consumul anual de energie: curatarea unei suprafete de podea de 87 m2 aspirata de 50 de ori pe an.

  3. Re-emiteri de praf: Procentul de praf re-emis în aerul evacuat de aspirator raportat la praful colectat de acesta.

  4. Nivelul acustic: Nivelul puterii zgomotului in decibeli dB(A).

  5. Aspirare, mocheta: (performanta la curatare) Procentul de praf care este colectat.

  6. Aspirare, podea dura: (performanta la curatare) Procentul de praf care este colectat.

Noile reglementari sunt aplicabile tuturor modelelor electrice, cu fir, inclusiv modelele hibrid. Aceste reglementari nu includ urmatoarele categorii de aspiratoare: cu functionare pe baterii, robotice, industriale si centralizate.

 

 

Related posts

Turneul Regilor ROMGAZ 2017

Adina Meyers

Carrefour Militari iti ofera cupoane de benzina cadou!

Adina Meyers

Advertorial: Cum să îţi alegi verighetele pentru nuntă

Adina Meyers