Amenajari Interioare

Echipamente peformante de curatenie pentru casa si curte

Curatenia este unul din lucrurile care ne dau cea mai mare bataie de cap atunci cand vine vorba despre locuinta noastra, fie ca vorbim despre interiorul casei sau despre curte. De aici se naste urmatoarea intrebare: cum putem sa facem curatenie in casa si curte in mod eficient si lipsit de efort? Iar raspunsul are o singura varianta: prin alegerea inteleapta a unor echipamente de curatenie care sa lucreze in locul nostru. Iata mai jos doua tipuri de echipamente de curatenie care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta.

Aspiratoare durabile si performante

Aspiratoarele au devenit practic parte din familia noastra inca de la inventia lor, punand matura pe locul doi in multe locuinte. Cu totii avem in casa un aspirator, dar nu toti avem aspiratorul potrivit. Cei mai multi dintre noi aleg un aspirator din motive gresite fara ca macar sa-si dea seama, punand accentul pe un pret mai mic si nu pe o durabilitate si performanta crescute.

Calitatea, durabilitatea si performanta nu sunt ieftine, indiferent de domeniul sau echipamentele despre care vorbim. Dar un efort financiar investit intr-un anumit moment poate face diferenta pe termen lung, lucru de care suntem cu totii constienti.

Care sunt cei mai buni producatori de aspiratoare din lume?

Daca ati auzit de Stihl, Makita sau Karcher sunteti deja cu un pas mai aproape de obtinerea aspiratorului la care visati. Acesti trei producatori dau tonul in domeniul curateniei, datorita inovatiei tehnologice continue si investitiilor financiare si intelectuale pe care le dedica an de an cercetarii si dezvoltarii de noi aparate.

Gamele acestor producatori contin diverse modele dedicate utilizatorilor privati, dar si modele care pot fi folosite in alte locatii decat interiorul locuintei (garaje, ateliere, trotuare, pavele etc). Preturile incep de la 500 lei pentru cele mai mici modele, dar investitia financiara va da roade inca de la inceput.

Aparate de spalat cu presiune pentru utilizatori privati

Gamele de curatenie ale producatorilor mentionati mai sus includ si echipamente pentru activitatile de curatenie in curte. Fie ca vorbim despre spalarea masinii, a trotuarelor, a pieselor mari de mobilier, a gardurilor, a peretilor, fatadelor etc, aparatele de spalat cu presiune de la Stihl, Makita sau Karcher asigura rezultate remarcabile.

Aceste echipamente se depoziteaza usor si se intretin foarte simplu, iar calitatea si tehnologia cu care sunt construite asigura o folosire indelungata si deosebit de utila. Practic, spalatoarele cu presiune transforma activitatea de curatenie exterioara din corvoada in placere. Preturile incep de la 300 lei si variaza in functie de producator si de specificatiile tehnice ale fiecarui model.

Care sunt avantajele unui aparat de spalat cu presiune?

Printre altele, putem aminti de confortul sporit de lucru datorita designului ergonomic, de dotarile standard complexe, de numarul mare de accesorii compatibile, de durabilitate, performanta, calitate etc.

Producatorii mentionati anterior beneficiaza de o retea de distributie in toata Romania, motiv pentru care va fi usor sa identificati un magazin in apropierea dvs. De pilda, producatorul german Stihl dispune de reprezentanta in fiecare oras mare din tara (Stihl Cluj, Stihl Bucuresti, Stihl Timisoara, Stihl Oradea etc). La fel putem spune si despre Makita sau Karcher.

Cel mai important lucru de retinut este urmatorul: curatenia eficienta si lipsita de efort se obtine cel mai usor prin alegerea inteligenta a unor echipamente performante si calitative.

 

 

Related posts

Advertorial: 3 tipuri de uscatoare de rufe pentru spatii mici

Adina Meyers

Scaunul de birou: alegerea scaunului de birou ergonomic potrivit

Adina Meyers

Lucruri pe care este bine să le știi atunci când cumperi becuri

Adina Meyers